En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Canlı müzik keyfi

Kırıkkale'nin ve bölgenin uzun yıllar boyunca ilgi merkezi olan Kayadibi Cennet Bahçe Tesisleri, yıllardır süren geleneğini ve kalitesini devam ettiriyor. Cennet Bahçe’de şimdi canlı müzik de var.
Bu haber 1120 kere okunmuş. 27.07.2018 Cuma 13:13

CANLI MÜZİK KEYFİ

Kırıkkale-Ankara yolu üzerinde uzun yıllardır ilgi merkezi olan Kayadibi Cennet Bahçe Tesisleri, ilgi görmeye devam ediyor. Gerek mekan ve gerekse yemek menüsü ile damak zevki ve keyfine düşkün olanların uğrak yeri olan Kayadibi Cennet Bahçe Tesisleri, şimdi de canlı müzik uygulamasıyla dikkat çekiyor.  Yaz sezonunu çoktan açan ve kendini yenileyen Cennet Bahçe'de Pazartesi hariç diğer günler canlı müzik eşliğinde keyifli anlar yaşanıyor. Toplu ve özel yemekler için vazgeçilmez bir mekan olan Kayadibi Cennet Bahçe'de canlı müzik keyfi yaşanıyor.

 

DOĞAN BİLGİ VERDİ

Cennet Bahçe ve çalışmaları konusunda bilgiler veren işletme yöneticisi Osman Doğan, "İşletmemiz Kırıkkale'nin yemek ve eğlence sektöründeki en eski ve en prestijli yerlerden birisidir. Bunu uzun uzun anlatmaya gerek yok. Menü ve yiyecek kalitesi ile adından söz ettirmeye devam ediyor işletmemiz. Kırıkkalelileri özel ve toplu yemekler, sabah kahvaltısı, akşam yemeği ve eğlencesi için bekliyoruz. Şimdi de canlı müzik uygulaması ile hizmetimizi sürdürüyoruz” dedi.

 

REZERVASYON YAPTIRILABİLİR

24 saat açık olan işletme bölgeye en kaliteli hizmeti sunmaya devam ediyor. Yemek kültürünün yanı sıra eğlence ve keyifli vakit geçirmek için de son derece otantik ve güzel mekanların yer aldığı işletmede rezervasyon yaptırmak ve bilgi almak için 0 312 869 51 50 numaralı telefonla irtibat kurulabilir. Adres ise Ankara yolu Kayadibi Mah. Elmadağ Ankara olarak geçiyor. İşletmeye sosyal medya hesaplarından hem takip etmek ve hem de rezervasyon yaptırmak mümkün.

 

BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Renkli görüntülerin yaşandığı Kayadibi Cennet Bahçe Tesislerinde Pazartesi günleri hariç haftanın altı günü canlı müzik eşliğinde keyifli anlar yaşanabiliyor. Gerek gündüz ve gerekse akşamları, ayrıca sabah kahvaltıları için özel menüler mevcut. Hafta sonu büyük ilgi gören Cennet Bahçe, hafta sonları ve akşamları da canlı müzik dolayısıyla ilgi görmeyi sürdürüyor. Ailece gelenlerin çocukları için oyun alanlarının da yer aldığı Cennet Bahçe Kırıkkale’nin en gözde mekanlarından biri olarak gösteriliyor. Canlı müzik yayını saat 19:00’dan 24:00’e kadar sürüyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir