En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Canlı yayınlanacak

Galler-Türkiye UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup maçı Kırıkkale’de dev ekranda yayınlanacak. Belediye Başkanı Ahmet Önal, tüm Kırıkkalelileri maçı izlemeye davet etti
Bu haber 32 kere okunmuş. 06.09.2024 Cuma 19:27

HERKES DAVETLİ

Kırıkkale, 12 Eylül 2024’te A Milli Futbol Takımımızın Galler ile karşılaşacağı UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup maçını heyecanla bekliyor. Türkiye saatiyle 21.45’te başlayacak bu önemli karşılaşma, sadece futbolseverler arasında değil, tüm şehirde büyük bir heyecan yaratmış durumda. Kırıkkale Belediyesi, bu coşkuya ortak olmak ve vatandaşlara milli maç keyfini bir arada yaşatmak için özel bir hazırlık yaptı.

 

BAŞKAN AÇIKLAMA YAPTI

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, yaptığı açıklamada Galler-Türkiye maçının Büyükşehir Parkı’nda kurulacak dev ekranda canlı olarak yayınlanacağını duyurdu. Futbolseverlerin aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte açık havada maçı izleyebileceği bu etkinlikte, milli takımın deplasmanda göstereceği performans büyük bir heyecanla takip edilecek. Kırıkkalelilerin buluşma noktası olacak olan Büyükşehir Parkı, bu etkinlikle birlikte adeta bir futbol şölenine ev sahipliği yapacak. Tüm Kırıkkale halkı, saat 21.45’te Büyükşehir Parkı’nda milli takımın başarısı için bir araya gelmeye davet edildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir