En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Can'lı ziyaretler

AK Parti’nin yerel seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kalepete Mahallesi’ne seçim ziyareti yapıldı. Ziyarete Milletvekili Ramazan Can, İl Başkanı Nuh Dağdelen de katıldı.
Bu haber 786 kere okunmuş. 06.03.2019 Çarsamba 15:30

KALETEPE MAHALLESİ ZİYARETİ

AK Parti Teşkilatı’nın 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Mahallelerde sandık bazlı çalışma yürüten teşkilat Kaletepe Mahallesi’ni ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen’in bizzat yürüttüğü çalışmaya Milletvekili Ramazan Can’da katıldı. Can ve Dağdelen, mahalle sakinleri, camii cemaati ve vatandaşlarla birebir temas kurdu.

 

DAĞDELEN BİLGİ VERDİ

Renkli ve keyifli görüntülerin yaşandığı ziyaretler sırasında vatandaşlara seçimin önemi anlatıldı ve destek istendi. Kaletepe Mahallesi ziyareti konusunda bilgi veren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, “Tevazu, Samimiyet, Gayret İle Hemşehrilerimize AK Parti muhabbetini ve sıcak selamını götürmeye devam ediyoruz. Kaletepe Mahallemizde ‘Bismillah’ diyerek yola çıkan Teşkilat mensuplarımız ve gönüllülerimize yol açıklığı diliyorum. Rabbim ayağınıza taş değdirmesin” dedi.

 

SEÇİMİN ÖNEMİ ANLATILDI

Vatandaşlarla keyifli şekilde sohbet eden Başkan Dağdelen ve Milletvekili Can, onlara AK Parti yatırımlarını anlattı, AK Parti kazanımlarından bahsetti ve yerel seçimlerdin hem Türkiye hem de Kırıkkale açısından ne kadar önemli olduğu konusunda bilgiler verdi. Vatandaşların bahsedilen konulardaki geri dönüşleri ve ilgisi Can ve Dağdelen’i memnun etti. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir