En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Çare altılı masada

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Kırıkkale'de basın mensuplarıyla bir araya geldi. Özdağ yaptığı açıklamada Türkiye'nin tek çaresinin altılı masa olduğunu ifade etti.
Bu haber 247 kere okunmuş. 03.07.2022 Pazar 12:16

KIRIKKALE ZİYARETİ

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "Keskin'liyim. Konur doğumluyum. 3 dönem vekillik yaptım.  Muhsin Yazıcıoğlu ile siyaset yaptım. Yazıcıoğlu'nun ölümün ardından Büyük Birlik Partisinden istifa ettim. Biz yeni kurulan 2.5  yıllık bir partiyiz. 81ilde örgütlendik” dedi. AK Parti'nin siyaset ömrünü tamamladığını söylerken Özdağ " AK Parti artık toplumun beklentilerini yerine getiremiyor. AK Parti'de büyük bir çöküş var. AKP 20 kattan yere düşen bir vazodur. AK Parti Türkiye'yi kötü yönetiyor. Hazinede para yok. ''dedi.

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Özdağ, bir restoranda düzenlenen programda, Ahmet Davutoğlu başkanlığında arkadaşlarıyla 2,5 yıl önce partilerini kurduklarını söyledi. Ülke genelinde teşkilatlarını kurmak ve örgütlenmek için çaba sarf ettiklerini aktaran Özdağ, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Türkiye'nin bir sorunudur. Diğer bir problem ise ekonomik krizdir. Gelecek Partisi ve Millet İttifakı olarak iktidara geldiğimiz zaman parlamenter sisteme geçişi başlatacağız. 6'lı masanın yapacağı ilk iş cumhurbaşkanlığını kazanmak. Cumhurbaşkanı adayımızı da seçim kararı alındıktan bir hafta sonra açıklayacağız." diye konuştu. Programa, İl Başkanı Murat Korkmaz ve partililer de katıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir