En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Çaykara ile devam

Kırıkkale İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, yapılan seçimlere 23 oyun tamamını alarak yeniden başkan oldu.
Bu haber 349 kere okunmuş. 01.04.2021 Perşembe 18:59

SEÇİMLER YAPILDI

Merkez ve ilçe il genel meclisi üyelerinin tamamının olduğu toplantı İl Genel Meclis Binası Toplantı Salonu'nda gerçekleşti. Seçim yoklama ile başladı. toplantı tutanak ve özetlerinin okunmasıyla oylamaya geçildi. Oylama kapalı usul gerçekleşti. Seçimlerde toplam 23 oy kullanıldı. Geçersiz ve boş oyun bulunmadığı zarfların tamamında Murat Çaykara ismi çıktı. Ardından İl Genel Meclisi Birinci Başkan Vekili Seçimine geçildi. Burada tek isim olarak Azmi Özkan adı geçti. 23 oyun kullanıldığı seçimlerde 3 oy geçersiz sayıldı. 20 zarfta Azmi Özkan ismi yer aldı.  İl Genel Meclisi  Birinci Başkan Vekili Özkan, oldu.

 

ASIL VE YEDEKLER ÜYELER

Seçimlere İl Genel Meclisi İkinci Başkan Vekili Seçimi yapıldı. Burada Harun Oğuz ve Rıza Uslu yarıştı. Yarışta Harun Oğuz 15 oy alırken, Rıza Uslu 8 oyda kaldı. Bu sonuçlara göre İl Genel Meclisi İkinci Başkan Vekili Harun Oğuz oldu. Hemen ardından İkinci Asıl Katip Üye seçimine geçildi. Burada Sercan Sıtkı ile Kürşat Avan, isimleri geçti. Toplam 23 oy kullanıldı. 2 oy geçersiz sayıldı. Sercan Sıtkı 21 oy, Kürşat Avan 20 oy aldı. Daha sonra İkinci yedek katip üye seçimi yapıldı. Toplam 23 oy kullanıldı. Burada Hilmi Şen ve Hüseyin Uluyürek isimleri yer aldı. Bir zarf boş çıktı. Hilmi Şen 21, Hüseyin Uluyürek, 22 oy aldı. Kırıkkale İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, il encümen seçimi ve ihtisas komisyonların seçimini bugüne erteledi. kalan seçimler bugün yapılacak.   

 

ÇAYKARA AÇIKLAMA YAPTI

İl  Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara,  iktidar muhalefet ayırmaksızın el ele vererek Kırıkkale’ye hizmet edeceklerini söyledi. Çaykara, “Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu neticede partimiz içinde bir bayrak yarışıydı. İnşallah bu kalan süreyi hep beraber muhalefet iktidar ayrımı olmaksızın kucaklayıcı bir şekilde arkadaşlarımızla beraber iyi şeyler yapmanın gayreti içinde olacağız. Bir farklılık çıkaracağız ortaya. Bu 23 arkadaşımızın içinde meclis başkanlığını yapacağına inanıyorum. Hiçbir arkadaşımızın ayrı ayrı bir üstünlüğü olmadığına da inanıyorum. Tüm arkadaşlarımız kıymetli ve değerli. Ortak çalışmamız Kırıkkale için olacak. Köylerimize yeni bir çehre kandırma gayreti içinde olacağız” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir