En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Çelebi’de TOKİ yükselecek

Yaptığı çalışmalarla bir anda gündemde yer almaya başlayan Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir, ilçede yeni TOKİ'ler kurarak şehrin gücüne güç katacak.
Bu haber 357 kere okunmuş. 12.12.2019 Perşembe 09:51

HERŞEY ÇELEBİ İÇİN

Çelebi için varını yoğunu ortaya koyan Yaşar Erdemir, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Daire Başkanımız Bülent Şerefoğlu'nu hemşehrimiz Zübeyir Ulaş ile birlikte ziyaret ederek, ilçemiz için yeni bir TOKİ sözünü aldık. Bu konu ile ilgili en kısa zamanda gerekli çalışmalarımız başlayacak olup,konutların yapılacağı alan ve arsa tespitinden sonra talepler alınmaya başlayacaktır. Dire Başkanımız Bülent Şerefoğlu'na ve gayret ve çabalarından dolayı hemşehrimiz Zübeyir Ulaş' a teşekkür ederim” dedi. 

 

İSTİHDAM SAĞLANDI

İlçe ile özleşen Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir, önceki gün A-101 marketini açarak istidama katkı sağladı. Açılışta dualar edildi. Açılış kurdelesini Başkan Erdemir, kesti. Kurdele kesiminin ardından vatandaşlar, marketi gezme imkanı buldu. Vatandaşlar, ucuz alış veriş yapmanın keyfini yaşamaya başladı. Başkanı Yaşar Erdemir,"İlçemizde yapımı tamamlanan A-101 marketimizi hizmete açmış bulunmaktayız. İlçemiz için elimizden gelen herşeyin en iyisi için çalışmalarımız devam etmektedir. Marketimiz ilçemize hayırlı uğurlu olsun.Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

 

ÇELEBİYE BEKLİYORUZ

Her zaman Çelebi için gece gündüz demeden çalışmalarına devam eden Yaşar Erdemir, "31 Mart 2019’da göreve geldiğim günden itibaren ilçemizin huzuru ve refahı için elimizden gelen gayret ve çabayı gösterdik. Bu kısa süre içerisinde belediyemizin bütün maddi sıkıntılarına rağmen bir lokanta binası, bir çay ocağı binası ve bir A-101 market binası inşa ederek ilçemiz hizmetine sunduk.Bunun yanı sıra İlçemizde bulunan mevcut lisenin Anadolu Lisesine çevrilmesi kilit parke yol yapımı, ilçemiz merkezi dört yol arası 5 km lik yol yapımı gibi hizmetlerimizi gerçekleştirdik.Ancak İlçe merkezimizin nüfus yoğunluğunun az olması nedeniyle birçok bakanlık ve kurumlardan talep ettiğimiz hizmetler geri çevrilmektedir yâda kısmen verilmektedir. Hizmetlerimizin devamı için Çelebili hemşerimizi sağduyuya davet ediyor bu ay içerisinde ikametgâhlarını Çelebiye almalarını rica ediyorum” dedi.

 

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA  KOYALIM

Çelebi için vatandaşlara seslenen Erdemir, Ellerin taşın altına koyma vaktinin geldiğini beyan ederek, "Yaz aylarında Çelebide ikamet edip kış aylarında şehir dışında ikamet eden vatandaşlarımızın ilçemizde ikamet ettikleri süre içersinde daha kaliteli hizmet alabilmek adına ikametgâhlarını Çelebiye aldırmaları çok büyük önem taşımaktadır. İlçemize açılması planlanan 7/24 doktor bulunacak olan 112 Acil Hizmet Binasının, Eczanenin, İlçemizde mevcut olan süt fabrikasının faaliyete geçirilmesi, düğün salonu, mesire alanı, her yıl geleneksel olarak yapılması planlanan Çelebi Dağı Şenlikleri ve bunun gibi hizmetlerin birçoğu ilçe nüfusunun artışına bağlıdır. Şimdi herkesi Çelebi için baba ocağı, ana yurdu, memleketi için sağduyuya, üzerine düşen bu ufak fedakârlığı yapmaya davet ediyorum. Hizmet için biz buradayız, sizde tamam diyorsanız çay içmeye bekliyoruz” dedi. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir