En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Çelik ve Duman katıldı

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı yeni katılımlar ile gündemde. Daha önce önemli birkaç ismin geçiş yaptığı partiye bu kez de şehirde son yıllarda ismi öne çıkan Adnan Duman ve Yunus Çelik katıldı.
Bu haber 218 kere okunmuş. 29.06.2022 Çarsamba 18:45

ROZET TÖRENİ YAPILDI

Sinerji Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman ile Kardiyoloji Uzmanı Op. Dr. Yunus Çelik, İyi Parti’ye geçerken, iki ismin de rozetlerini İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı. İl Başkanı Bülent Altınışık ile birlikte genel merkeze giden iki isim önce Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ile görüştü. Daha sonra ise Genel Başkan Meral Akşener ile bir görüşme yapıldı. Başkan Altınışık, Duman ve Çelik’i Koray Aydın ve Meral Akşener ile tanıştırdı. Her iki ismi de parti saflarına katıldıkları için tebrik eden Genel Başkan Akşener, rozetlerini taktı ve hayırlı olmasını diledi.

 

TEŞEKKÜR EDİLDİ

Rozet takma merasimine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, İYİ Parti Kırıkkale Belediyesi Meclis Üyesi Murat Tanır katıldı.  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Duman ve Çelik'e hayırlı olsun temennisinde bulundu. Akşener, İYİ Parti'nin şahlanarak yükseldiğini ifade etti. Adnan Duman ise, her şeyin iyi olacağını, kendisine desteklerini esirgemeyen Akşener ve Altınışık'a teşekkürlerini belirtti. İYİ Parti heyeti daha sonra İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ı da makamında ziyaret etti. Yunus Çelik ise İyi Parti’nin milletin ve ülkenin geleceği için umut vadettiğini belirterek katılım sağladıklarını söyledi.

 

ALTINIŞIK FARK YARATIYOR

İyi Parti Teşkilatı, İl Başkanı Bülent Altınışık ile Kırıkkale’de ses getiren çalışmalara devam ediyor. Parti il merkezi, ilçe ve beldeler ile köyleri karış karış geziyor. Milletin derdini dinleyen uygulamalar yapılıyor. Bu arada da partiye katılımlar sağlanıyor. Daha önce E İmza Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kılıç da partiye katılım sağlamıştı. Şimdi Duman ve Çelik ile parti yine ses getirdi. Başkan Altınışık, “İyi Parti kapısı herkese açık. Biz milletimiz için yola çıktık. Millet bizi çağırıyor. Bunun için bir araya geliyor ve güçlenerek büyüyoruz. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir