En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Çetiner ziyaret etti

Kırıkkale Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i ziyaret etti.
Bu haber 52 kere okunmuş. 29.08.2024 Perşembe 20:28

ZİYARETTE BULUNDU

Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i ziyaret etti. Ziyaretin ardından Çetiner, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Şahin ve ekibine teşekkür etti. Başkan Çetiner, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ndeki misafirperverliğin ve ilgilerin kendilerini oldukça memnun ettiğini belirtti. Çetiner, ziyaret sırasında Başkan Fatma Şahin ve ekibinin kendilerine en iyi şekilde ev sahipliği yaptığını ve ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını ifade ettiklerini duyurdu.

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Ayrıca, Şahin ve ekibine teşekkür ederken, onların bu yardımlarının kendileri için büyük bir değer taşıdığını vurguladı. "Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin ve ekibine, bizleri en güzel şekilde ağırladıkları ve destek teklifleri için teşekkür ediyorum. Kıymetli başkanımızdan ve ekibinden Allah razı olsun," diyen Çetiner, ziyaretin iki belediye arasındaki işbirliğinin güçlendirilmesine katkıda bulunacağını ifade etti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir