En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

CHP’den toplantı

Cumhuriyet Halk Partisi Ekonomi Masası, Kırıkkale Kültür Merkezinde Ekonomik sorunlar ve çözüm önerileri hakkında vatandaşa bilgi verecek.
Bu haber 1034 kere okunmuş. 27.01.2021 Çarsamba 18:56

VATANDAŞLARLA BULUŞMA

Döviz artışları ve pandemi şartları nedeni ile bozulan ekonomi siyasetin odak noktası haline geldi. Cumhuriyet Halk Partisi de Ekonomi Masası kurarak Anadolu’yu karış karış gezmeye ve halkla bir araya gelmeye devam ediyor. 28 Ocak Perşembe günü  saat 10.30’da Kırıkkale’ye gelecek olan Ekonomi Masası Heyeti Kültür Merkezinde vatandaşlarla bir araya gelerek ülkemizdeki ekonomik sorunlar ve çözüm önerileriyle birlikte CHP iktidarında uygulanacak ekonomi yönetimi hakkında vatandaşları bilgilendirecek. Kültür Merkezinde ki toplantının ardından Ekonomi Masası Heyeti şehrin çeşitli yerlerinde vatandaşları ziyaret ederek hem bilgilendirme yapacak hem de sorunları vatandaştan dinleyecek.

 

ÖNEMLİ İSİMLER KATILIYOR

Ekonomi Masası Heyetinde yer alan genel Başkan Yardımcısı Fethi Açıkel, Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek, Kırşehir Milletvekili Dr. Metin İlhan, Kırklareli Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer ve Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Kırıkkale’nin ve Türkiye’nin ekonomik sorunları ve çözüm önerileri hakkında vatandaşa bilgilendirme yapacak. CHP Kırıkkale İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, Cumhuriyet Halk Partisinin vatandaşlar ile sık sık bir araya geldiğini sosyal, kültürel, ekonomik, adalet gibi birçok noktada vatandaşla fikir alışverişinde bulunduğunun altını çizerek “Ekonomi Masası Heyetimiz yarın Kırıkkale’de olacak. Ekonomik sorunlar ve çözüm önerileriyle birlikte CHP iktidarında uygulanacak ekonomi yönetimi hakkında vatandaşlarımız ile fikir alış verişinde bulunacağız. Ardından esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyeceğiz. Bütün hemşerilerimizi Kültür Merkezine davet ediyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir