En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Ciddiye alınmıyor

Kırıkkale'de polis, koronavirüs denetimi sırasında maskesiz dolaşan gence idari yaptırım uyguladı. Gencin arkadaşı ise o sırada görüntü alan muhabire, "TV'de çıkacak mıyız? Zeki Müren de bizi görecek mi?" diyerek espri yaptı.
Bu haber 429 kere okunmuş. 23.07.2020 Perşembe 18:02

DENETİMLER YAPILDI

Kırıkkale'de polis ekipleri tarafından koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirlere ilişkin yapılan denetimlerde maskesiz dolaşan bir gence idari yaptırım uygulandı. Gencin arkadaşı da o sırada görüntü alan ajans muhabirine, "TV'de çıkacak mıyız? Zeki Müren de bizi görecek mi?" diyerek espri yaptı. İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine gönderdiği "Kovid- 19 Tedbirleri Kapsamında Denetimler" konulu genelge ile başta ticari taksiler, pazar yerleri, şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları olmak üzere vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alanlarda denetimler yapılıyor.

 

CEZALAR KESİLDİ

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent genelinde denetimlere başladı. Ekipler otobüs, dolmuş ve taksileri durdurarak vatandaşların maske takıp takmadığını ve sosyal mesafe kuralına uyup uymadığını kontrol etti. Kentin en yoğun olduğu Zafer Caddesi ile Hüseyin Kahya Parkında denetimlerini sürdüren polis ekipleri, vatandaşları sık sık sosyal mesafe kuralını hatırlattı. Maskesiz dolaşanlara da idari para cezası uygulandı.

 

DALGA GEÇİYORLAR

Cadde üzerinde maskesiz dolaşan bir genç ise, "Ağabey yere düşmüştü telefoncudan çıktım alacağım şimdi. Hemen eczaneden alacağım. Eczaneden de ilaç alacağım. Telefoncuda iken yere düştü elimdeydi" diyerek polisi dakikalarca ikna etmeye çalıştı fakat ceza kesilmesinden kurtulamadı. Gencin arkadaşı da o sırada görüntü alan ajans muhabirine, "TV'de çıkacak mıyız? Zeki Müren de bizi görecek mi?" diyerek espri yaptı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir