En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Çiftçi kazanamıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal ve Sulakyurt köy muhtarları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.
Bu haber 538 kere okunmuş. 08.04.2021 Perşembe 18:32

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal ve Sulakyurt köy muhtarları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Muhtarlar, vatandaşların tarım ürünlerinin para etmediğini, güç şartlarda üretim yaptıklarını, üretim olsa bile kazanamadıklarını ifade ettiler.

 

 

ZİYARETTE BULUNDULAR

Ziyarette, Her köy muhtarı köylerinde yaşanan sıkıntıları CHP Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na anlattı. Muhtarlar Kılıçdaroğlu'na yol ve içme suyunda büyük sıkıntı çektiklerini dile getirirken, Kılıçdaroğlu'dan yardım istediler. Ayrıca muhtarlar vatandaşların tarım ürünlerinin para etmediğini, güç şartlarda üretim yaptıklarını, üretim olsa bile kazanamadıklarını ifade ettiler. Muhtarlar, çiftçilerin masraflarının çok arttığını buna bir önlem alınmasını gerektiğini vurguladılar. Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal ise yaptığı açıklamasında "Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu muhtarlara projelerini anlattı. Yarım saatlik görüşme çok olumlu geçti. Sulakyurt' u ve Kırıkkale' mızı konuştuk.''dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir