En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Çiftçiye müjdeli haber

Kırıkkale ve köylerinde yaşanan kuraklık üzerine mağdur olan çiftçilerin mağdurluklarını gidermek ve afat bölgesi ilan edilmesi için dilekçeler verilmeye başlandı.
Bu haber 304 kere okunmuş. 26.05.2021 Çarsamba 18:23

Kırıkkale ve köylerinde yaşanan kuraklık üzerine mağdur olan çiftçilerin mağdurluklarını gidermek ve afat bölgesi ilan edilmesi için dilekçeler verilmeye başlandı. Çiftçiler tarafından yüzünü güldüren bu müjdeli haber için emeğe geçenlere teşekkür edildi.

 

ÖNEMLİ BİR GELİŞME

Delice Ziraat Odası Başkanı AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Adem Gökdere, "Kuraklıktan zarar gören araziler için İlçe Tarım Müdürlüğüne  dilekçe verilecektir. Kuraklık dilekçesinin 25 Mayıs,11 Haziran arası verilecektir. Mağduriyet yaşanmaması için tedbirlerinizi alınız 11 Haziran’dan sonra dilekçeler kabul edilmiyor. Dilekçelerle birlikte tarlaları gezen görevliler hasar tespitine başlanacak. Çalışmalarından dolayı Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, Tarım İl Müdürü Sırrı Yılmaz Delice İlçe Kaymakamı Mehmet Gündoğdu ve ismini sayamadığım herkese teşekkür ederim."

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Gökdere, "Geçtiğimiz günlerde kuraklık nedeniyle zor günler geçiren çiftçilerimizin, ekili arazileri üzerinde Milletvekilimiz Ramazan Can, İl Genel Meclis Başkanımız  Murat Çaykara, Tarım İl Müdürümüz  Sırrı Yılmaz, Kırıkkale Ak Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan ve Ziraat Odası  Başkanlarımız ile incelemelerde bulunduk. Hükümetimiz geçen 20 yılda olduğu gibi bugünde çiftçimizin yanında olmaya devam ediyor. Rabbim ekili alanlarımıza ve çiftçilerimize rahmetiyle muamele eylesin. Ülkemizi doğal afetlerden korusun” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir