En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Cildiye hekimi başladı

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi hekim kadrosuna yeni bir hekim daha kattı. Dermatoloji Uzmanı Dr. Koray Durmaz hasta kabul etmeye başladı.
Bu haber 405 kere okunmuş. 22.05.2022 Pazar 15:40

YENİ HEKİM GÖREVE BAŞLADI

Yaşam Hastanesi’nin hekim kadrosu yeni bir hekimle daha da güçlendi. Dermatoloji Uzmanı Dr. Koray Durmaz hasta kabul etmeye başladı. Dermatoloji Polikliniği yeni hekimle sağlık faaliyetini sürdürecek. Hastaneden yapılan açıklamada “Dermatoloji Uzmanı Uzm. Dr. Koray DURMAZ hasta kabulüne başlamıştır” bilgisi paylaşıldı. Ayrıca, “0318 212 50 00 'dan 1 'i tuşlayarak kolayca randevu alabilirsiniz” açıklaması da yapıldı.

 

KORAY DURMAZ KİMDİR?

1 Haziran 1991 Yozgat doğumlu. 2015 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesini, 2020 yılında Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıkları ihtisasını tamamladı. 2020 Eylül itibariyle Bilecik Bozüyük Devlet Hastanesinde DHY atamasıyla görev yaptı. Tıpta Uzmanlık tezi ratlarda polidioksanon ip, hyaluronik asit dolgu ve botulinum toksin-A uygulamalarının deri ve bağ dokusu ile fotoyaşlanma üzerindeki etkilerinin araştırılması üzerinedir. Bunun için 2019'da KONÜDAM Deneysel Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezinden aldığı ve geçerliliği devam eden hayvan deneyleri kullanım sertifikası bulunmaktadır. Estetik ve Kozmetik Dermatoloji, Saç Hastalıkları, Dermatoimmunoloji, Pediatrik Dermatoloji ile ilgileniyor.

 

DONANIMLI BİR HEKİM

Estetik ve Kozmetik Dermatoloji alanında ameliyatsız yüz estetiği, dolgu, botoks ve ip uygulamaları, mezoterapi-PRP, vb. işlemlerle ilgileniyor. Ayrıca bu alanda kullanılabilen fraksiyonel CO2 lazer, altın iğneli radyofrekans, Nd:YAG lazer, sarı ışık (Proyellow) gibi cihazları kullanabilmekte. Mayıs-2022 itibariyle; konuşmacı ve katılımcı olarak yer aldığı 19 ulusal ve uluslararası kongre ve sempozyum, uluslarası hakemli dergilerde yayımlanan 23 makalem, Kongre kitabevinden çıkan Saç Ve Saç Derisi hastalıkları Tedavi Yöntemleri kitabında bölüm çevirisi, 23 adet poster ve sözlü sunumu, 11 adet uluslarası indeksli dergilerde hakemliği mevcuttur. Google akademik veritabanında atıf sayısı 53, H-indeksi değeri 4'tür. Türk Dermatoloji Derneği üyesi. Saç Hastalıkları Bilimsel Çalışma grubunda aktif olarak yer alıyor. İyi derece İngilizce biliyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir