En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Dağdelen teşekkür etti

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Pazar günü yapılan seçimle ilgili bir değerlendirmede bulundu ve seçimde emeği geçen herkese teşekkür etti.
Bu haber 623 kere okunmuş. 01.04.2019 Pazartesi 13:31

SONUCU DEĞERLENDİRDİ

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Pazar günü yapılan yerel seçim ve sonuçlarla ilgili bir değerlendirmede bulundu. Seçim sonuçlarını il başkanlığında takip eden Başkan Dağdelen, ortaya çıkan sonuçlarla ilgili açıklama yaparak, “Türkiye bir seçim dönemini daha geride bıraktı. Kırıkkale’de yoğun bir süreç yaşadık. Kırıkkale merkezde güzel bir neticeyle seçimi kazandık. Keza ilçelerde de güzel sonuçlar aldı. Delice, Çerikli, B:ahşılı, Çelebi’de farklı sonuçlarla neticeye gittik” dedi.

 

AK PARTİ OYUNU KORUDU

Seçimin artık geride kaldığına işaret eden Başkan Dağdelen, “1 Nisan’dan itibaren çalışmalarımıza devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bize destek veren herkese teşekkürlerimizi iletiyorum. Bu neticelerle hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu. Türkiye geneli konusunda da kısa bir değerlendirme yapan Başkan Dağdelen, “Türkiye genelinde evet üzüldüğümüz yerler oldu. Çankırı, Kırşehir kaybettim mesela. Ancak AK Parti genelde oylarını korudu” dedi.

 

YÜKSEK OYLA KAZANILDI

Kırıkkale’de AK Parti karşısında oluşan ittifaka rağmen merkezde yüksek bir oyla seçim kazanıldığına dikkat çeken Başkan Dağdelen, “Kırıkkale merkezde güzel bir netice aldık. Karşıda bir ittifak vardı. Buna rağmen yüksek bir oyla seçimi kazandık. Ben tekrar emeği geçen, destek olan herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun neticeler” diye konuştu. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir