En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Dağdelen’den açıklama

AK Parti’de İl Başkanı olarak Mustafa Kaplan belirlenirken, görevi kongrede devredecek olan mevcut Başkan Nuh Dağdelen atamayla ilgili açıklama yaptı.
Bu haber 587 kere okunmuş. 22.12.2020 Salı 22:07

DAĞDELEN’DEN AÇIKLAMA

Dağdelen sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Cumhurbaşkanı’mız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN ’dan 3.5 yıl önce aldığımız, onurla yürüttüğümüz emanetini; leke sürdürmeden ve halel getirmeden kendisine teslim etmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Kırıkkalemize 3.5 yıl boyunca sorumluluk bilinciyle ve büyük bir aşkla sürdürdüğüm İl Başkanlığı görevimizi, Mustafa KAPLAN kardeşimize devrediyoruz.

 

DEVAM EDECEĞİM

Namusum gibi taşıdığım; bu onurlu, şerefli vazifeye bizi layık gören Sayın Cumhurbaşkanı’mıza şükranlarımı sunuyorum. Daha önce pek çok platformda da ifade ettiğim gibi; bundan sonraki süreçte AK Parti’mizdeki en önemli vazifelerin başında gelen ‘nefer’ olarak davamıza hizmet etmeye; inandığım yolda, ‘İnandığım Lider’in ardında daima yürümeye devam edeceğim.

 

HAKKIMI HELAL EDİYORUM

Genel ve yerel seçimlerde hamdolsun partimizin bayrağını dalgalandırmaya devam ettik, Kırıkkaleli hemşehrilerimizi AK hizmetlerden mahrum etmedik. Bu süreçte destekleri ve özverilerinden dolayı teşkilatımızdaki her bir kardeşimize, dava arkadaşımıza, büyüklerimize teşekkür ediyorum. Eksiklerimiz ve istemeden de olsa hatalarımız olmuştur. Dava arkadaşlarımız haklarını helal etsinler. Ben her bir kardeşime hakkımı helal ediyorum.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir