En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Danışma Meclisi toplandı

AK Parti Kırıkkale Teşkilatının İl Danışma Meclisi toplantısı Genel Merkez İl Koordinatörü Mustafa Necati Işık başkanlığında gerçekleştirildi.
Bu haber 478 kere okunmuş. 29.09.2019 Pazar 11:14

DANIŞMA MECLİSİ TOPLANDI

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı il başkanlığında yapıldı. Toplantıya Genel Merkez İl Koordinatörü Mustafa Necati Işık başkanlık etti. Toplantının ev sahipliğini İl Başkanı Nuh Dağdelen yaparken, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Teşkilat Başkanları da toplantıda hazır bulundu. Toplantıya ayrıca Milletvekili Ramazan Can ile Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile birlikte ilçe belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri de iştirak etti.

 

KONGRE SÜRECİ GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantıda son siyasi gelişmeler ele alındı, ilçe ve il kongresi konuşuldu, genel merkez kongresine yönelik de istişare yapıldı. Belde, ilçe ve il kongresine yönelik yol haritası üzerinde görüşmeler yapıldı. Toplantı konusunda bilgiler veren Başkan Dağdelen, “İl Danışma Meclisi Toplantımız, Genel Merkez İl Koordinatörümüz Mustafa Necati Işık’ın katılımı ile gerçekleştirildi” dedi. Toplantıya geniş katılım olduğu da gözlendi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir