En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

DEAŞ operasyonu

Terörle Mücadele ekiplerince Ankara merkezli aralarında Kırıkkale’nin de aralarında bulunduğu 5 ilde terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon düzenlendi.
Bu haber 487 kere okunmuş. 21.07.2019 Pazar 11:54

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Terörle Mücadele ekiplerince Ankara merkezli aralarında Kırıkkale’nin de bulunduğu 5 ilde terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonlarda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 9 şüpheliden 6'sı tutuklanarak cezaevine konuldu.  Aralarında bir üst düzey örgüt üyesinin de bulunduğu şüphelilerin, kırsal yapılanmaya elaman temin etmeye çalıştığı öğrenildi Terörle Mücadele ekiplerince terör örgütü DEAŞ'a yönelik 5 ilde operasyon düzenlendi. Gözaltı ve ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 9 şüpheliden 6'sı tutuklanarak cezaevine konuldu.

 

ÖZEL HAREKÂT POLİSLERİ DESTEĞİ

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlükleri ekiplerinin terör örgütü DEAŞ'a yönelik çalışmaları kapsamında tespit edilen bir gruba yönelik seri operasyon düzenlendi. Özel harekât polisleri desteğinde düzenlenen operasyonlarda, yaklaşık 5 aylık teknik ve fiziki takip ile mercek altına alınan örgüt üyeleri, Ankara'nın yanı sıra Çorum, Mersin, Kırıkkale ve Kocaeli'de gözaltına alındı.

 

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE KONULDU

Aralarında bir üst düzey örgüt üyesinin de bulunduğu şüphelilerin örgütün kırsal yapılanmasına elaman temin etmeye çalıştığı öğrenildi. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde ifadeleri alınan 3'ü kadın 9 örgüt üyesi işlemlerinin tamamlanmasının ardından sabah saatlerinde Ankara Adliyesi'ne sevk edildi. Hâkim karşısına çıkartılan şüphelilerden 6'sı tutuklanarak cezaevine konuldu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir