En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Dedikodulara nokta koydu

AK Parti eski İl Başkanı Mürsel Akçay'ın partiden 6 ay önce istifa ettiğine dair haberimiz üzerine ortaya atılan Veli Korkmaz'da istifa etti dedikodusu asılsız çıktı.
Bu haber 2427 kere okunmuş. 19.06.2020 Cuma 13:54

AK Parti eski İl Başkanı Mürsel Akçay'ın partiden 6 ay önce istifa ettiğine dair haberimiz üzerine ortaya atılan Veli Korkmaz'da istifa etti dedikodusu asılsız çıktı. Korkmaz'ın 2008'den bu yana AK Parti Keçiören Teşkilatında üyeliğinin devam ettiği netleşti.

 

 

BELGİ YAYINLADI

Veli Korkmaz'ın AK Parti'den istifa ettiğine dair dedikodulara son noktayı koyan belge ortaya çıktı. Mürsel Akçay'ın istifasının ardından gündeme getirilen Korkmaz'ın istifa ettiği söylemi asılsız çıktı. Korkmaz konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya kullanıcıları arasında AK Partiden istifa ettiğime yönelik asılsız ve gerçek dışı yayınlar yapılmaktadır. Hiç bir suretle parti üyeliğinden istifa etmem sözkonusu değildir. Bilindiği üzere parti üyelikleri e devlet sistemi üzerinden yapılmaktadır. Zaman zaman güncellemeler ve değişik işlemler sonucu üyelikler yenilenmektedir.

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Şahsım da ikametgah olarak Keçiören ilçe sınırları içerisinde bulunduğum için e devlet sistemi üzerinde Keçiören ilçesine 2008 den beri kayıtlı 6040226787 nolu üyeliğim devam etmektedir. Sistem üzerinde ki karmaşaya şahsımı partiden ayrıldıma kadar ileri götüren yorumlar iyiniyetli değildir. Partimin kuruluş ilkelerine sonuna kadar bağlıyım. 10 yıl büyük bir azimle belediye başkanı olarak şimdi de bir üyesi olarak partimiz ile irtibatım devam etmektedir. Bu noktada başkaca yorumlara itibar edilmemesini dilerim. Ayrıca bu konu üzerinden polemik yapanları da kınıyorum. Tüm hemşehrilerime ve partili dava arkadaşlarıma saygılarımı sunarım." açıklamasında bulundu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir