En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Delice’de inceleme

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Delice ilçesi ile bazı köylerde incelemelerde bulundu. Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Delice ilçesi ile bazı köylerde incelemelerde bulundu.
Bu haber 178 kere okunmuş. 08.09.2022 Perşembe 18:36

İLÇEDE İNCELEME YAPTI

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Delice ilçesi ile bazı köylerde incelemelerde bulundu. Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Delice ilçesi ile bazı köylerde incelemelerde bulundu. Tekbıyıkoğlu, ilçe merkezinde Mehmet Erdem'e ait üzüm bağını gezerek, üretici ile sohbet etti. Daha sonra ilçede yapımı tamamlanan TOKİ konutları ile spor tesislerinde incelemelerde bulunan Tekbıyıkoğlu, Belediye Başkanı Turgut Özdem ve yetkililerden bilgi aldı. Tekbıyıkoğlu, ardından inşası devam eden Delice Sanayi Sitesini ve Gençlik Merkezini gezerek, Şehit Polis Hakan Yorulmaz Sohbet Evi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

 

ÇALIŞMALARI GÖRDÜ

Baraklı, Arbişli ve Çongar köylerindeki vatandaşlarla da buluşan Tekbıyıkoğlu, daha sonra beton yol ve diğer devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Tekbıyıkoğlu, ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada, köylere yapılan beton yolların birkaç yıl içerisinde bozulmayacağını belirterek, 40-50 yıl kalacak köy yolları yaptıklarını söyledi. Kırıkkale'nin köylerinde devam eden beton yol çalışmalarının bölgede ve diğer illerde de örnek gösterildiğini aktaran Tekbıyıkoğlu, "Vatandaşlarımız artık çok daha konforlu yollarda seyahat edecek. Vatandaşlarımızın arasında olmaktan son derece mutluyum. Devlet olarak yaptığımız ve yapacağımız hizmetler şimdiden hayırlı olsun." dedi.

 

PEKMEZ KAYNATTI

Vali Tekbıyıkoğlu, Belediye tarafından yapılan çalışmaları yerinde gördü ve bilgiler aldı. Hasat edilen ürünleri inceledi ve üreticilerle sohbet etti. Hasat konusunda bilgiler aldı. Bu arada pekmez kaynatan vatandaşlarla da ilgilenen Vali, pekmez kaynatmalarına yardımcı oldu. Vali Tekbıyıkoğlu'na, Balışeyh Kaymakamı Sançar Batuhan Kurdu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan, İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen, Delice Ziraat Odası Başkanı Adem Gökdere ve diğer yetkililer eşlik etti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir