En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Delice’ye ödül

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçiminde AK Parti’nin Türkiye genelinde yüzde 85,50 ile en yüksek oyunu alan Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüllendirildi.
Bu haber 750 kere okunmuş. 30.04.2019 Salı 10:43

GURURLU VE ONURLUYUZ

Türkiye'de en yüksek oyla seçilen Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, birincilik ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı. Delice ilçesinde 11 sandıkta kullanılan bin 819 oyun bin 380'ini alan Turgut Özdem, “Birincilik ödülümüzü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldık. Tüm hemşerilerime bana, aileme, yol arkadaşlarıma ve ilçeme bu gururu yaşattığı için şükranlarımı sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun Delice’m.” dedi.

 

HALKIN TAKDİRİNİ TOPLUYOR

Hayata geçirdiği şeffaf ve hesap verilebilir belediyecilik anlayışı kapsamında meslektaşlarına örnek olan Özdem, her yılın sonunda bütçesini, gelir ve gider olarak en ince detaylarına kadar hane hane, esnaf esnaf gezerek anlatıyor. Yeri geldiğinde belediyenin iş makinelerini ve çöp arabasını da kullanan üç çocuk babası ve 40 yaşındaki Özdem, 31 Mart'taki seçimlere AK Parti'den aday gösterildi ve Türkiye'de en yüksek oranla seçilen belediye başkanı oldu.

 

HEMŞEHRİLERİME TEŞEKKÜR EDERİM

Özdem, “Deliceli tüm hemşehrilerime gösterdikleri bu teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. Alamadığımız oylar noktasında da bir çalışma yaptım. O bölgelere giderek eksiklerimi araştırdım. Neden oy alamadım, bunların telafisi anlamında çalışmalara başladım. İnşallah bir dahaki seçimde onların da oyunu alarak daha güçlü bir Delice olacağız. 'Dünya 5'ten büyüktür' diyen bir liderle kader birliği yapmak bizim için onur ve şereftir. Biz her daim onun yanında olduk. Cumhurbaşkanımız da, en kısa süre içerisinde ilçemize ziyaret gerçekleştireceğini ifade etti.

 

BİZLER HALKIMIZIN HİZMETKÂRIYIZ

Gayretle, samimiyetle, tevazu ile çalışıldığında ve gönül belediyeciliğine talip olunduğunda bu milletin karşılığını fazlasıyla verdiğini vurgulayan Özdem, "Türkiye'de en yüksek oranla seçilen belediye başkanı olmam tabii ki çok güzel duygular barındırıyor. Böyle bir tablodan sonra Türkiye bizi konuşuyor. Hemşehrilerimden Allah razı olsun. Üzerlerine düşen görevi fazlasıyla yaptılar. İlçemizin adını Türkiye'ye duyurdular. İnşallah biz bunun şükrünü ve edasını yapabiliriz. Millete mahcup olmayız inşallah." diye konuştu. Özdem, yeni dönemde eğitim, istihdam ve üretim alanında çalışmalara yoğunlaşacağını, yeni ve yaşanabilir bir Delice için çok çalışacaklarını kaydetti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir