En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Delice’yi ziyaret etti

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Delice ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlçe ziyaretlerine Delice ilçesini ziyaret ile sürdüren Vali Tekbıyıkoğlu’nu, Hükümet Konağı önünde ilçe protokolü karşıladı.
Bu haber 263 kere okunmuş. 27.10.2021 Çarsamba 17:37

ZİYARETTE BULUNDU

Karşılamanın ardından birlikte Kaymakamlık Makamına geçen Vali Tekbıyıkoğlu’na, Kaymakam Muhammed Burak Akköz tarafından brifing sunuldu. Brifing çerçevesinde değerlendirmelerde bulunan Vali Tekbıyıkoğlu, belirlenen ihtiyaç ve sorunların giderilmesi yönünde gerekli hazırlık ve çalışmalara başlanılması talimatı verdi.Ardından ziyaretini Delice Belediyesine gerçekleştiren ve Belediye Başkanı Turgut Özdem’i makamında ziyaret eden Vali Tekbıyıkoğlu’na, Başkan Özdem tarafından belediyenin yürüttüğü faaliyetler ve karşılaşılan sorunlar hakkında bilgiler verildi.

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Vali Tekbıyıkoğlu, Kaymakam Muhammed Burak Akköz, Belediye Başkanı Turgut Özdem, İl Genel Meclis Üyeleri, köy ve mahalle muhtarları ile birlikte ilçe değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantıda, 2020 yılında yapılan çalışmaların tamamlanıp tamamlanmadığı, devam ediyorsa ne aşamada olduğu, tamamlanmamışsa nedenleri görüşüldü. Ayrıca güncel sorunlar ve yeni talepler ele alındı. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, 'Delice Hünerli Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi'ni de ziyaret etti. Kooperatif Başkanı Suna Yalçın’dan faaliyetlerine ilişkin bilgi alan ve Kadın kooperatiflerinin önemine dikkat çeken Vali Tekbıyıkoğlu, "Üretim ve istihdam odaklı iş gücüne katkı sağlayan kadınlarımızın her zaman destekçisi olacağız" dedi.

 

İLÇE BİLGİSİ ALDI

Çarşı içerisinde bulunan esnafları da ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunan Vali Tekbıyıkoğlu'nun ziyareti tarihi Karabekir Konağı, Gençlik Merkezi İnşaatı ve Mayi Tuz işletmesi ile devam etti. Delice ziyaretinin ardından Çerikli Belediyesini de ziyaret ederek Başkan Nuh Şahin’den beldede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Efta ve Safir Tuz Ocakları Üretim Tesislerinde incelemelerde bulunan Vali Tekbıyıkoğlu "Dünyanın en kaliteli tuzunu üretiyoruz ve ilimiz için önemli olan bu sektörün tanıtımına daha da ağırlık vereceğiz." dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir