En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Derneğe ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği 106. Kuruluş Yıl Dönümü Kırıkkale’de Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın katılımı ile kutlandı. Saygılı, şehitlerimiz ve gazilerimizin Kırıkkale’nin gururu olduğunu vurguladı.
Bu haber 260 kere okunmuş. 26.08.2021 Perşembe 16:59

ZİYARETTE BULUNDU

1915 yılında Çanakkale’den ve diğer cephelerden gelen yaralı askerlere yardım etmek için kurulan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneğinin 106. Kuruluş yıl dönümü, dernek binasında Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan’ın katılımı ile kutlandı. Dernek binasında şehit aileleri ve gazilerin katılımı ile düzenlenen programda konuşan derneğin Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal “vatanımızın bölünmez bütünlüğü, bayrağımızın ilelebet dalgalanması için canımız ve kanımız uğruna görevimizi yerine getirirken şehitler verdik gazi olduk” ifadesini kullandı.

 

DEFTERİ İMZALADI

Şehit aileleri ve gaziler ile bir süre sohbet eden Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, derneğin özel defterine “Övünç kaynağımız olan şehitlerimiz ve gazilerimiz #Kırıkkale'mizin gururudur. Sıkça ziyaret ettiğim derneğimiz de annelerimizin, babalarımızın ve kardeşlerimin arasında kendi evimde gibi hissettiğimi rahatlıkla söyleyebilirim. Derneğimizin 106 kuruluş yıldönümünü kutluyor, vatan için canlarını seve seve veren şehitlerimizi yetiştiren annelerimizin ve babalarımızın ellerinden öpüyorum. Bu vesileyle bir kez daha şehitlerimizi rahmetle anıyorum” notunu düştü.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir