En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Dernek kurdular

Kırıkkale’de eğitim çıtasını daha yukarlara çıkartmak amacıyla Özel Eğitim Kurumları Derneği kuruldu.
Bu haber 48 kere okunmuş. 04.03.2024 Pazartesi 19:08

Kırıkkale’de eğitim çıtasını daha yukarlara çıkartmak amacıyla Özel Eğitim Kurumları Derneği kuruldu. Eğitimci Berat Doğan’ın başkanlığında kurulan dernek, eğitim alanında önemli projeler yapmak için çalışma gerçekleştirecek.

 

 

ARTIK DERNEKLERİ VAR

Kırıkkale Özel Öğretim Kurumları Derneği Başkanı Berat Doğan, “Eğitim faaliyetini sürdüren özel öğretim kurumları olarak eğitim alanında daha da faydalı çalışmalar yapabilmek adına dernek çatısı altında toplanma kararı aldık” dedi. Doğan, “İlimizdeki eğitimin çıtasını daha da yukarılara taşımayı hedefleyen kurum kurucuları ve müdürleri olarak üye kurumlarımızı destekleyici ve geliştirici çalışmalar yapabileceğimiz “Kırıkkale Özel Öğretim Kurumları Derneği'ni“ kurmuş bulunmaktayız. Derneğimiz, vatanımıza milletimize ve ilimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

AMACI ANLATILDI

Doğan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Başkan yardımcılıklarında Açı Kişisel Gelişim Kursu kurucusu Haydar Akay ve Birsen Akademi Kişisel Gelişim Kursu Kurucusu Birsen Çuvaloğlu görev almıştır. Dernek, Kırıkkale ’deki özel öğretim kurumlarının, eğitim öğretimle ilgili işbirliği ve dayanışmasını sağlamak, resmi ve özel kurumlarda üyelerini ve üye kurumları temsil etmek; çağdaş eğitim anlayışı içinde özel öğretim kurumlarının gelişmesi yönünde çalışmalar yapmak amacı ile kurulmuştur. Derneğimizin üyeleri arasında bağı güçlendirmek ve İlimizde yükselen eğitim başarısını daha da ilerletmek adına çalışmalar yapmayı hedeflemektedir.

 

EĞİTİM AÇIKLAMASI

Uzun yıllardır eğitim faaliyetlerini sürdüren özel öğretim kurumlarımızın paylaşımcı ve uyum içerisinde çalışmalar yapmış olmalarından yönetim kurulu olarak büyük bir mutluluk yaşamaktayız. Tüm üye arkadaşlarımıza yapmış oldukları fedakârca çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Şuan da 14 adet özel öğretim kurumu ile derneğimiz faaliyetlerine başlamıştır. Derneğimiz ilimize hayırlı olsun. İlerleyen süreçte diğer kurumlarında derneğimize üye olarak katılacağına ve birlikte faydalı çalışmalar yapacağımıza olan inancımız tamdır. Dernek yönetimimiz ve üyelerimizle birlikte ilimizde eğitime katkı sağlayabilmek için tüm gücümüzle çalışacağımızdan eminiz.

 

GÜÇ BİRLİĞİ OLACAK

Parlayan yıldızları olan çocuklarımızı eğitim konusunda daha da ileriye götürmek adına yapacağımız çalışmalarda her birey sorumluluk almalıdır. Bu bilinçle çıktığımız yolda çalışmalarımızı sağlıklı bir zeminde ilerletebilmek adına güç birlikteliği yapmamız gerektiği düşüncesindeyiz. Bundan dolayı ilimizde bulunan tüm özel öğretim kurumlarını üye olarak aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı bildirir, bu vesile ile de özel öğretim kurumları kurucularını derneğimize üye olarak davet ederiz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir