En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Destek açıklaması

AK Parti Milletvekili aday adayı Mehmet Yılmazer AK Parti'de milletvekili aday listelerinin belli olmasının ardından açıklamada bulundu. Yılmazer, Milletvekili adaylarına başarılar dilerken, “Ak Parti Milletvekili Adaylarımıza çalışmalarında kolaylıklar v
Bu haber 1040 kere okunmuş. 24.05.2018 Perşembe 14:54

DESEK AÇIKLAMASI YAPTI

Yılmazer, "Partiler milletvekili listelerini yaparken çeşitli saikleri göz önünde bulundururlar. Milletvekili listeleri birbirinden farklı mantıklarla birbirinden farklı kombinasyonlarda olabilir. Örneğin Kırıkkale’de “bölgesel faktörler” baz alınarak farklı bölgelerden üç farklı aday gösterildiği dönemler olmuştur. Bu dönemde Ak Partimiz milletvekili listesini hazırlarken “siyasi tecrübe, il teşkilatının ve kamuoyunun öncelikli tercihi ve Ak Parti genel vaatleri içinde yer alan gençlere siyasette yer açma” mantığını baz aldığını görüyoruz.''şeklinde konuştu.

 

LİSTE AÇIKLAMASI

Yılmazer, "Kırıkkale Ak Parti Milletvekili Adayları birinci sırada tam dört dönem Kırıkkale’ye hizmet etmiş. Tam dört defa Kırıkkale seçmeninin teveccüh gösterdiği, dört defa oyları ile meclise gönderdiği Sayın Ramazan Can beşinci defa meclise giderek Kırıkkale ve Kırıkkaleliler için hizmetlerine devam edecektir. Kırıkkale’nin bugün bulunduğu noktada büyük pay sahibidir. Sayın Ramazan Can’ın bugüne kadar Kırıkkale için yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Kırıkkale Ak Parti Milletvekili Adayları ikinci sırada Parti Teşkilatımızın ve Kırıkkale kamuoyunun öncelikle listede görmek istediği Sayın Salim Bozdemir partimizin, teşkilat takdirine ve Kırıkkale kamuoyuna verdiği önemin göstergesidir. İl Başkanımız, ülkemizin geçtiği kritik süreçte partimizin ihtiyacı olan yüksek başarının yakalanabilmesi için delegelerimizin özgür iradeleri ile en doğru adayları belirleyebilmeleri için örnek bir temayül gerçekleştirmiştir. Ayrıca hazırladığı raporlar ile listenin oluşmasında  etkin konumda olmuş, Ak Parti Genel Merkezi’mizi doğru biçimde bilgilendirerek listenin şekillenmesini sağlamıştır.  Bu noktada seçimde alınacak sonuçtan, elde edilecek başarıdan İl Başkanımız da hak ettiği takdiri görerek çıkacaktır” dedi.

 

BAŞARILAR DİLİYORUM

Yılmazer, "Kırıkkale Ak Parti Milletvekili Adayları üçüncü sırada Kırıkkale’nin genç avukatı Sayın Mustafa Arslan gençlik dinamizmi ile partimizin sinerjisini daha da güçlendirecek ve ateşleyecektir. Babası İbrahim Arslan’ın genel ifadeleri ile söylersek ; yavrulara gerekli dersi de  verecektir.Bunun yerine daha farklı kriterler baz alınıp başka başka listelerde ortaya çıkabilirdi. Hangi kriterler öncelenmiş olursa olsun Ak Parti’nin birinci önceliği vatanın bekası,milletin güven ve huzurudur. Bu düşüncelerle huzurlu bir seçim geçirme dileklerimle Ak Parti Milletvekili Adaylarımıza çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Bizler dava bilincimiz ile Ak Partimize nefer olacağız” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir