En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Destek olacak

Kırıkkale Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, gece gündüz demeden seçim çalışmalarına devam ediyor.
Bu haber 42 kere okunmuş. 24.03.2024 Pazar 18:32

ZİYARETTE BULUNDU

Kırıkkale Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, gece gündüz demeden seçim çalışmalarına devam ediyor. cAkşamları ev ziyaretleri, gündüz ise esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Kırıkkale'de Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, yaklaşan yerel seçimlere yönelik hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Ulusoy, beraberindeki partililer ile Kırıkkale'de kafe esnafını ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

 

AÇIKLAMALAR YAPTI

Kafede oturan gençlerin sorunlarını ve taleplerini yakından dinleyen Ulusoy, 31 Mart seçimlerinin ardından esnaflar için yapılacak projelerini anlattı. Kafe esnaf ziyaretleri sırasında gençlerin yakından ilgisiyle karşılanan Ulusoy, aynı zamanda seçim bürosuna gelen seçmenleri de konuk etmeyi ihmal emiyor. Gece gündüz durmayan Ulusoy, mahallelerdeki iftar programlarına katılarak projelerini bir bir sıralamaya devam ediyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir