En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Deva için yola çıktık

Kırıkkale Deva Partisi yönetim kurulu oluşturduktan sonra ilk basın toplantısını gerçekleştirdi.
Bu haber 601 kere okunmuş. 06.08.2020 Perşembe 18:17

Kırıkkale Deva Partisi yönetim kurulu oluşturduktan sonra ilk basın toplantısını gerçekleştirdi. Deva Partisi İl Başkanı İsmail Oğuz Karakuş, "Çalmadık kapı bırakmayacak; genç, yaşlı, çocuk demeden hemşehrilerimizin derdini dinleyip, onların dertlerine derman olmak için uğraşacağız” dedi.

 

BİR ARAYA GELDİLER

Kahvaltılı basın toplantısına katılım oldukça geniş oldu. Deva Partisi il yönetim kurulu ve basın mensupları katıldı. Deva Partisi il Başkanı İsmail Oğuz Karakuş yaptığı açıklamada" Basın; toplumsal gelişme ve bilinçlenmeye önemli katkılar sağlamaktadır. Bu sebeple  Yönetim Kurulumuzun İlk Toplantısı’nda sizleri de aramızda görmek istedik. Çünkü biz her zaman basın mensuplarımızı Deva Ailemiz içinde ayrılmaz bir bütün olarak görüyoruz. Hoşgeldiniz. Katılımlarınızdan onur duyduk. Zor günlerden geçtiğimiz bu dönemlerde sorumluluk duygusu ile Kırıkkale'mize ve ülkemize Deva olmak için yola çıkmış bulunuyoruz” dedi.

 

 ÜLKEYE DEVA OLUNACAK

Karakuş, "Deva Partisi olarak Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan ve birbirinden kıymetli kurucu üyelerimiz ile birlikte hukukun üstünlüğüne, özgürlüğe, adalete, temel insan haklarına ve demokrasiye, şiddet, korku, baskı, ötekileştirme ve ayrımcılığın yaşanmadığı ; hukuka bağlı, vatandaş odaklı, katılımcı, şeffaf, hesap verilebilir ve denetlenebilir; gençlerimizin ve çocuklarımızın geleceğe umutla baktığı, milletimizin barış ve huzur içinde yaşayacağı, saygın ve güçlü Türkiye idealini gerçekleştirmek için bu yola çıktık. Bizim üzerimize düşen görev önce bulunduğumuz ortamda daha sonra kendi çevremizde, şehrimizde ve ülkemizde bu ideal için çalışmaktır” dedi.

 

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

Karakuş, "Bu ideali gerçekleştirmek için güzel Kırıkkale'mizde var gücümüzle çalışacağız. Çalmadık kapı bırakmayacak ; genç , yaşlı, çocuk demeden hemşehrilerimizin derdini dinleyip, onların dertlerine derman olmak için uğraşacağız. Kırıkkale'mizin sorunlarını tespit edip ; istişare ve ortak akılla çözüm yolları arayacak ve dertlerimizin son bulması için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Bizler bu şehirde yaşıyoruz ve sorunlarını yakınen biliyoruz. Şehrimizin yaraları var. Bu yaraları sarmak için gece gündüz çalışacağız.'

 

GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

"Bugün bu toplantıda kıymetli basın mensuplarımızla, İl Kurucu Yönetim Kurulumuzu buluşturmak istedik.İl kurucu heyetimizle birlikte yürüttüğümüz titiz çalışmalar sonucunda ; birbirinden değerli 21 kişilik İl kurucu yönetim kurulumuzu belirledik. Çalışmalarımızı yaparken parti tüzüğümüze uygun olarak İl Yönetimimizin %50’sinden fazlası ilk defa bir siyasi partide görev almış arkadaşlarımızdan oluşmakta olup,6 kadın arkadaşımız bulunmaktadır. İnşallah İl Yönetim Kurulumuzla birlikte çok çalışıp, şehrimiz ve ülkemiz adına güzel işler yapacağız” diye konuştu. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir