En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

DEVAM açıklaması!

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, son günlerde sosyal medyada başlatılan “TAMAM” hareketine tepki gösterdi ve “DEVAM” mesajı verdi.
Bu haber 932 kere okunmuş. 13.05.2018 Pazar 14:09

AÇIKLAMADA BULUNDU

TAMAM hareketinin nereden ve nasıl başlatıldığını anlatan Başkan Dağdelen, DEVAM diyerek, bu hareketi başlatan, sürdürmeye çalışan ve buradan kendilerine bir umut çıkarma gayretinde olanlara tepkisini dile getirdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Dağdelen, “Yıkım ittifakının partileri, terör örgütleri, Pkk’lısı Fetöcüsü hepsi bir araya gelmişse bize saldırıyorsa bizim yolum doğrudur. Başka ülkelerin gazeteleri bunların tamam etiketine destek verip propagandalarını yapıyorsa bunların kimin desteği altında olduğunu anlamak zor değil. Firari fetöcüler yıkım ittifakının resmi çalışmasına çok sayıda destek olan paylaşımlar yaptı. Anlatabildik mi?” dedi.

 

GİZLİ MAHFİL OYUNU

Başkan Dağdelen, açıklamalarına devam ederek, “Terör destekçisi Almanya'nın FETÖ ve PKK hamisi eyalet başbakanı Bodo Ramelow da safını belli etmiş. Emperyalist akbabalar ülkemizi kendilerine kurban etmek için harekete geçirdikleri taşeronlarını açıktan açığa destekliyor artık. “Gizli mahfil ve dehlizlerde ağababalarının telkin ve emirleri ile anlaşıp, ortalıkta yan yana görünmemek için kırk takla atan FETÖ'cüsü, PKK'lısı, çapulcusu, kim varsa hepsinin yıkım ittifakı olduğunu tek kelime ile ortaya çıkaracak bir dehadır Recep Tayyip Erdoğan” diye konuştu.

 

TOKATLAMAYA DEVAM

Dağdelen, sosyal medyada yayılan gelişmeye ilişkin olarak, “Milletimizin ferasetine güvenmeye DEVAM Sosyal medyada açığa çıkan bu kirli ittifakın hedefi ve niyeti belli. Milletimiz bunları sandıkta tokatlamaya DEVAM edecek. Seçim Türkiye'de ancak, yıkım ittifakına destek Yurt dışından. FETÖ'cülerin yoğun yaşadığı Ülkeler'den FETÖ'cüler ve botları dün bayağı çalışmış. AMERİKA BREZİLYA ARJANTİN İNGİLTERE MEKSİKA. Daha önceden hazırlanmış binlerce bot hesap aktifleştirildi. Milli-yerli insanları küfürle, iftaralarla, ithamlarla sindirmeye çalışıyorlar. Tüm tweetlerin altına küfürler yazıyor ve FETÖ iftiraları sıralıyorlar. Asla yılmayacağız” dedi.

 

MİLLET OYUNU BOZACAK

Milletin bu oyunlara karşı gücünü göstereceğini de belirten Dağdelen, “Amerika’dan bot desteği alıyorsun, Türkiye’deki ve yurt dışındaki bütün şer odaklarıyla birleşiyorsun, sosyal medya fenomenleriyle, ünlülerle kampanya başlatıyorsun ama o küçük gördüğün anadolu insanı elindeki bir telefonla tweet atarak seni ezip geçiyor.. Rezil oldunuz. Seçim Türkiye'de ama twetter Botlar yurt dışından çalışıyor! İngiltere Amerika Brezilya Bu namussuz FETÖ CIA şebekesi ile aynı anda organize olan içimizdeki Mandacılar REZİL oldular! Pisliğinizde debelenmeye D E V A M . Seçim Türkiye'de ama kampanyası yurt dışından yürütülüyor. Kökünüzü kazıyacağız! Türkiye, 24 Haziran'da bot hesapların, FETÖ bağlantılı hesapların gücünü değil milletin gücünü görerek DEVAM diyecek!” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir