En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Dinek’te gençlik ateşi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Kırıkkale’nin en yüksek rakımına sahip olan Dinek Dağı’nda ‘Gençlik Ateşi’ yakıldı.
Bu haber 206 kere okunmuş. 22.05.2022 Pazar 15:38

DİNEK’TE ŞENLİK YAPILDI

Kırıkkale’nin bin 744 rakımlıyla en yüksek dağı olan Dinek Dağında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle ‘Gençlik Ateşi’ adı altında etkinlik düzenlendi. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikle gençler unutulmaz bir gün yaşarken, diğer yandan ise eşsiz manzara eşliğinde bugünü ölümsüzleştirmek amacıyla bol bol fotoğraf çekindiler. Programa Balışeyh Kaymakamı Sançar Batuhan Kurdu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp ile KYK yurtlarında kalan öğrencilere Gençlik Merkezi üyesi gençleri katıldı. Programda İl Müdürlüğüne bağlı halk oyunları ekibi zeybek oyunu sergilediler.

 

RENKLİ GÖRÜNTÜLER VARDI

Daha sonra Kaymakam Sançar Batuhan Kurdu, İl Müdürü Aziz Sinan Alp ve gönüllü gençler kamp ateşini birlikte yaktılar. Ateşin yakılmasından sonra mahalli sanatçı Çağatay Olgun, birbirinden sevilen türkülerini gençler için seslendirdi. Yaklaşık 400 gencin katıldığı etkinlikte gençler doyasıya eğlendiler. Çeşitli ikramların yapıldığı etkinlikte gençler, kendilerine bu imkanı sunan herkese sonsuz teşekkür ettiler.  Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Gençlik Bayramının bu yıl coşkulu bir şekilde kutlandığı ve tüm etkinliklere gençlerimizin coşkulu bir şekilde katıldığını söyledi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir