En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Direkler kaldırıldı

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde Hoca Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde 5 yıldır yol yapım çalışmalarına engel olarak gösterilen elektrik direkleri güvenli şekilde kaldırıldı.
Bu haber 56 kere okunmuş. 03.07.2024 Çarsamba 18:28

ÇALIŞMA YAPILIYOR

Yahşihan ilçesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde 5 yıldır yol yapım çalışmalarına engel olarak gösterilen ve yolun tam ortasında bulunup birçok kazaya sebebiyet veren elektrik direkleri, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve EnerjiSA firmasının ortak çalışmalarıyla 3 ayda çözüme kavuşarak yetkililer tarafından kaldırıldı.

 

YANLIŞ PLANLAMA YAPILDI

Yahşihan ilçesinin en önemli yollarından olan Hoca Ahmet Yesevi Caddesi yolu yıllar boyunca kaderine terk edilmiş, tek bir tarafına asfalt atılsa da yanlış planlamalar sonucunda çökmeler yaşanmıştı. Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’un görevi devraldıktan sonra yapmış olduğu çalışmalarla bu yolu çözümü uzun sürmedi.

 

KAZALARA YOL AÇIYORDU

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’un talimatlarıyla Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nde sürdürülen üstyapı çalışmaları devam ederken, yol yapım çalışmalarına engel olup yolun tam ortasında bulunan ve birçok kazaya sebebiyet olan direkler ise yetkililer tarafından kaldırıldı. Önceki dönemde yol yapımına hep bahane olarak gösterilen direklerin kalkmasıyla tamamlanacak olan yol vatandaşların yüzünü güldürdü.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir