En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Doğalgaz takip ediliyor

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen’in Keskin için çabası ve girişimleri devam ediyor. Başkan Dağdelen, enerji Bakanlığı’nda ilçenin doğalgaz çalışmasıyla ilgili gelişmeleri görüştü.
Bu haber 511 kere okunmuş. 01.08.2019 Perşembe 18:59

BAKANLIK’TA GÖRÜŞME YAPTI

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen’in Keskin için çabası ve girişimleri devam ediyor. Başkan Dağdelen, enerji Bakanlığı’nda ilçenin doğalgaz çalışmasıyla ilgili gelişmeleri görüştü. İlçeye yönelik doğalgaz yatırımı konusunda girişimde bulunan Başkan Dağdelen, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez’in Başdanışmanı Yüksel Coşkunyürek ile doğalgaz konusundaki son durumu ele alan bir görüşme yaptı.

 

DAĞDELEN BİLGİ VERDİ

Başkan Dağdelen bu amaçla Enerji Bakanlığını ziyaret etti. Yaptığı görüşme ile ilgili bilgi veren Başkan Dağdelen, “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez’in Başdanışmanı Sayın Yüksel Coşkunyürek ile Keskin İlçemizin doğalgaz yatırımında alınan mesafeyi konuştuk. İlçemizin doğalgaza kavuşturulması konusunu yakından takip eden Değerli Büyüğümüze teşekkür ediyoruz” dedi. İlçenin doğalgazı ile ilgili olarak önümüzdeki günlerde önemli gelişmeler olması bekleniyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir