En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Doğruer Ailesine vefa

Bahşılı Hacı Hidayet Doğruer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından okulu yaptıran Doğruer Ailesine vefa örneği göstererek vefa köşesi yaptırdı.
Bu haber 528 kere okunmuş. 31.12.2019 Salı 07:54

AÇILIŞA BÜYÜK İLGİ VARDI

Açılış, Milli Eğitim İl Şube Müdürü Ümit Yaşar Gürsoy, Bahşılı İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahadır Dülger, Şube Müdürü Ercan Doğan, İlçe Müftüsü Ahmet Altacı, İlçe Jandarma Komutanı Ercan Erçayan, Emniyet Müdür V. Dursun Ergül ile kamu kurum temsilcileri, okul müdürleri öğrenciler ve halkın katılımıyla gerçekleştirildi. Okul Müdürü Kadir Temizgül vefa temalı açış konuşmasında, “Vefa bağlılık sözünde durma, ahlaki olarak görülen iyilikleri unutmama iyilikte bulunana misliyle karşılık verme demektir. Vefalı davrananlara da vefakar denir.

 

KÖŞENİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Peygamber Efendimiz buyuruyor ki kişi öldüğü zaman amel defteri kapanır, ancak şu üç sınıf insanın amel defteri kapanmaz. Sadakayı cariye yapanların, kendisinden istifade edilen ilim erbaplarının ve kendisinden sonra hayır dua edecek bırakanların amel defterleri kapanmaz buyuruyor. Hacı Hidayet Doğruer bunları yerine getirmiştir. İşte eserleri ortada, bizler buna vefa borçluyuz” dedi. Program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam edildi. Program sonunda ise vefa köşesinin kurdelesi kesildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir