En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Doğruer'e vefa

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin yine takdirlik bir adım attı. Başkan Tekin, Hidayet Doğruer’in isminin ilçede bir mahalleye verilmesini sağladı.
Bu haber 486 kere okunmuş. 15.04.2020 Çarsamba 18:45

TAKDİRLİK BİR GİRİŞİM

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin yine takdirlik bir adım attı. Başkan Tekin, Hidayet Doğruer’in isminin ilçede bir mahalleye verilmesini sağladı. Bir çok hayır işine imza atan Hidayet Doğruer’in ismi uzun süre eski hastanede kalmıştı. Bazı okullarda da ismi yaşatılıyor. Başkan Tekin, konuyla ilgili duyuruyu sosyal medya hesabından paylaştı ve “Bundan sonra Yeşilköy Mahallesinin ismi, Hidayet Doğruer olarak değiştirilmiştir” dedi. Tekin’in bu girişimi ilçede yine takdirle karşılandı. Bundan sonra ilçenin adı resmi olarak Hacı Hidayet Doğruer olarak kullanılacak. İlçedeki Yeşilköy Mahallesi bundan sonra Hacı Hidayet Doğruer Mahallesi oldu.

 

BAŞKAN TEKİN AÇIKLAMA YAPTI

Başkan Tekin, konuyla ilgili resmi yazıyı yayınladı ve paylaşımında şunları söyledi: “İlçemize hayırlı olsun, Yeşilköy Mahallemizin ismi, Kırıkkalemize ve İlçemize bir çok emeği geçen, Devlet Hastanesi ve İlköğretim Okulları yaptıran, hayırsever büyüğümüzün ismini yaşatmak üzere HİDAYET DOĞRUER olarak değiştirilmiştir. Bundan sonra Yeşilköy Mahallesinin ismi, HİDAYET DOĞRUER olarak değiştirilmiştir.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir