En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Dönmez mesaj yayınladı

MİHDER Genel Başkanı Mehmet Dönmez, vefat eden ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz ve İzmir depremi ile ilgili mesaj yayınladı.
Bu haber 472 kere okunmuş. 30.10.2020 Cuma 18:14

RAHMET DİLEDİ

Mahalli idareler Hizmet Derneği (MİHDER) Genel Başkanı Mehmet Dönmez, vefat eden ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz ve İzmir’de yaşanan depremle ilgili mesaj yayınladı. Mesut Yılmaz’ın vefatı ile ilgili üzüntüsünü dile getiren Başkan Dönmez, “Türk siyasetinin önemli isimlerinden, ülkemiz ve milletimize bir çok hizmette bulunmuş olan ANAP Genel Başkanı Sayın Mesut Yılmaz’ın vefatını üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Cenab-ı Allah’tan (c.c.) rahmet, kederdli ailesi, yakınları, siyaset camiası ve ülkemize başsağlığı ve rahmet dileklerimizi iletiriz” dedi.

 

GEÇMİŞ OLSUN İZMİR

İzmir’de yaşanan depremle ilgili de mesaj yayınlayan Başkan Dönmez, “İzmir’de yaşanan deprem vakası hepimizi derinden üzdü. Depremde vefat eden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan (c.c.) rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz. Yaralananlara da acil şifalar dileklerimizi iletiyoruz. İnşallah daha fazla can kaybı olmaz. İzmir ile birlikte çevre illerde depremi hisseden vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizin yanı sıra her türlü ihtiyaçları için desteğimizin hazır olduğunu bildirmek istiyoruz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir