En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Dönmez'den kutlama meskajı

MİHDER Genel Başkanı Mehmet Dönmez, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 94. yıldönümü ve “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Bu haber 985 kere okunmuş. 22.04.2018 Pazar 14:15

MESAJ YAYINLADI

Mahalli İdareler Hizmet Derneği (MİHDER) Genel Başkanı Mehmet Dönmez, 23 Nisan dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında TBMM’nin 94. Kuruluş yıl dönümünü kutlayan ve 23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla tüm çocukları tebrik eden Dönmez, mesajında şunları söyledi:

 

KUTLAMA MESAJI

“Milli iradenin hayata geçirildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 94. yıldönümünü birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir gururla kutluyoruz. TBMM’nin kuruluşu milli egemenliğe dayalı yeni Türk devletinin resmi olarak tüm dünyaya duyurulması açısından önemlidir. TBMM, 94 yıl önce olduğu gibi bugün de milli bağımsızlığımızın, devletimizin ülkesi ve milleti ile birlik ve beraberliğinin, demokrasimizin ve geleceğimizin teminatıdır.

 

ÇOCUKLARA ARMAĞAN

Türk çocuklarına armağan olan bu bayram, aynı zamanda dünya çocukları arasında sevgi ve dostluk bağlarının güçlendirilmesine ve gelecekte tüm insanların barış içinde yaşamalarına vesile olacaktır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ayrıca, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza verdiğimiz önemin bir göstergesidir. Dünya üzerinde çocuk bayramı kutlayan tek ülke olan Türkiye’nin tarihinde insan sevgisini ve kardeşliği hayat felsefesi haline getirdiğinin örneklerinden biridir.

 

RAHMET DİLEDİ

Bu duygular içerisinde başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ve TBMM’nin kuruluşunda emeği geçen dava arkadaşlarını rahmetle anıyor, en değerli varlığımız çocuklarımızın bayramını kutluyor bu vesile ile tüm dünya çocuklarına sağlık, mutluluk, barış ve kardeşlik diliyorum.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir