En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Dönmez’den tebrik

Mahalli İdareler Hizmet Derneği (MİHDER) Genel Başkanı Mehmet Dönmez, 24 Haziran seçim sonuçları belli olduktan sonra Başkan seçilen Recep Tayyip Erdoğan ve Milletvekili seçilen isimlere yönelik tebrik mesajı yayınladı.
Bu haber 2886 kere okunmuş. 26.06.2018 Salı 14:07

TEBRİK MESAJI

24 Haziran seçimlerinin sonuçlarını değerlendiren MİHDER Genel Başkanı Mehmet Dönmez, sonuçlara göre Başkan seçilen ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk Başkan’ı olan Recep Tayyip Erdoğan ile Kırıkkale’den Milletvekili seçilen Ramazan Can, Halil Öztürk ve Ahmet Önal’ı tebrik etti. Dönmez mesajında şunları söyledi: “24 Haziran Pazar günü yapılan Başkanlık Sistemi Seçimi ile Parlamento Seçimlerinin neticesi ülkemize, milletimize ve devletimize hayırlı olsun.

 

HAYIRLI OLSUN

Sonuçlarla Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk Başkan’ı seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. Parlamento seçimlerinde AK Parti adına Milletvekili seçilen Sayın Ramazan Can, MHP adına Milletvekili seçilen Sayın Halil Öztürk ve CHP adına Milletvekili seçilen Sayın Ahmet Önal’ı da tebrik ediyor ve görevlerinde başarılar diliyoruz. Seçimlerin neticesinin hayırlara vesilesi olmasını temenni ediyoruz.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir