En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Dostluk turnuvası

Kırıkkale Ak Parti İl Teşkilatı olarak iller arası Futbol Turnuvası düzenleyerek bir ilke imza attı. Kırıkkale AK Parti İl Teşkilatı ile Kırşehir AK Parti İl Teşkilatı arasında halı sahada yapılan maçta 4-4 berabere kalındı.
Bu haber 230 kere okunmuş. 01.11.2021 Pazartesi 17:19

TURNUVA DÜZENLENDİ

Maçta  bu hafta Kırşehir rövanş yapılacak. Daha sonraki maçlar Genel Merkez, Yozgat ve Niğde teşkilatı olarak belirlendi. İller arası kaynaşmak için dostluk turnuvası düzenlediklerini açıklayan AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, “İlk maçımız Kırşehir ile oldu. Güzel bir maç gerçekleşti. Maçta güzel anlar yaşandı. Tamamen kaynaşma ve dostluk içinde yapılan maçta 4-4 berabere kalındı. Yani dostluk kazandı. Daha sonraki maç Genel Merkez, Yozgat ve Niğde olarak belirlendi. AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan "Dava arkadaşlarıyla vakit geçirmekten büyük zevk aldığını belirterek “Siyaset, yorucu bir görev. Spor, bizi rahatlatıyor” dedi. 

 

TAVSİYE ETTİLER

Partilileri kaynaştırmak amacıyla böyle bir maçı organize edildiğini belirten Kaplan, "Biz siyasetçilerin yaptıkları iş, gerçekten yorucu ve stresli bir görev. Çünkü gece ve gündüz demeden Kırıkkale  halkımızın refahı ve ilimizin gelişmesi, kalkınması için gayret gösteriyoruz. Yaşanan bu stresi de bir şekilde atmamız gerekir. Siyasetteki stresi atmanın en güzel yolu ise spor yapmak. Siyasetçi arkadaşlarıma bol bol halı saha maçı yapmasını tavsiye ediyorum." dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir