En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Duman’dan fedakarlık

Kırıkkale İş İnsanı Ziraat Yüksek Mühendisi İsmet Duman, geçtiğimiz cuma günü, saat 14.51'de Ege Denizi Seferihisar açıklarında...
Bu haber 370 kere okunmuş. 03.11.2020 Salı 17:34

Kırıkkale İş İnsanı Ziraat Yüksek Mühendisi İsmet Duman, geçtiğimiz cuma günü, saat 14.51'de Ege Denizi Seferihisar açıklarında meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem için Kırıkkale'den yardım göndereceklere tırlarını ücretsiz seferber edeceğini söyledi.

 

 

AÇIKLAMA YAPTI

Kırıkkale İş İnsanı Ziraat Yüksek Mühendisi İsmet Duman, "Ülkemiz maalesef deprem kuşağında ve maalesef ki depremle yaşamayı öğrenmek zorunda olan bir ülkeyiz. Yaşadığımız üzüntüyü, hissettiğimiz acıyı tarif etmek hiçbir cümle ile mümkün olamıyor.İzmir ilimizde meydana gelen depremde yaşadığımız kayıplar için son derece müteessiriz. Rabbimizden duamız odur ki; can kayıplarımız artmasın ve buna benzer afetler güzel ülkemizden uzak olsun. Türk insanı zor günlerde dayanışma örneği gösterebilen nadir kalan topluluklardandır. Daha evvel defalarca kere olduğu gibi biz yaramızı içimizde kendimiz sararız. Yeter ki İnsan olmanın erdemlerinden biri olan ve bu ülkenin genetiğinde bulunan yardımlaşmanın ve kardeşliğin ne demek olduğunu unutmayalım ve yaralarımızı birlikte saralım. Şu an deprem bölgesinde çalışan elleri ile tırnakları ile molozları temizlemeye gayret gösteren Kızılay, AFAD, UMKE ve diğer kurtarma ekiplerimize, yürekleriyle orada bulunan ve destek olmaya çalışan vatandaşlarımıza bizlerde destek olalım. Allah bu ülkeye başka acılar yaşatmasın” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir