En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Duyarlı simitçi!

Kırıkkale'de MS (emes) hastası Kamil Muslu, Mehmetçik için askıda simit kampanyası başlattı. Yaklaşık 3 ay önce hayatını kaybeden kızı için bu ay sonuna kadar satacağı simitlerin karını Mehmetçik Vakfına bağışlayacağını söyledi.
Bu haber 667 kere okunmuş. 10.07.2018 Salı 18:34

KIZI VEFAT ETMİŞ
Kırıkkale'de Atatürk Bulvarında her sabah Türk bayraklı mobileti ile saat 06.30 simit tezgahının başına gelen 48 yalındaki emekli muhasebeci Kamil Muslu, 19 Nisan 2018 tarihinde hayatını kaybeden 13 yaşındaki kızı Saliha Muslu adına 01 Temmuz 2018 ile 31 Temmuz 2018 tarihleri arasında sattığı simitlerin parasının karını başta Afrin, Kandil ve Minbüçteki Mehmetçikler olmak üzere Mehmetçik Vakfına bağış yapacak. 3 ay önce 13 yaşındaki kızının vefat ettiğini belirten Kamil Muslu, kızının adına kahraman askerlere böyle bir kampanya yapmak istediğini söyledi.

 

DUYARLI DAVRANIŞ
Muslu, "Ayın 1'inde başlattım, ayın 31'ine kadar devam edecek. Kazancımın hepsini, simit kutusuna atılan paralar da dahil olmak üzere tamamını bütün Mehmetçiklerimize, Mehmetçik Vakfına bağışlayacağım. Ziraat Bankası hesaplarına yatıracağım inşallah. Kızım için yapıyorum. Mehmetçik için yapıyorum, Vatan için yapıyorum" diye konuştu. Mehmetçik için simit alan Berna Uludoğan ise, "Ben buradan simit almak için geldim. Buradaki amca Mehmetçik bağış yapıyormuş, bunu duyduğumda çok sevindim. Ben de hemen buraya gelip buradan simit aldım. Normalde başka yerlerden alıyordum. Vatanımız ve milletimiz için çok güzel şey yapıyor amca, tebrik ediyorum. Çok mutluyum Mehmetçiğimize bağış yaptığım için" dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir