En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

E dönüşüm anlatıldı

Malimüşavirler E dönüşüme geçmek için çalışmalarını başlattı. İlk olarak malimüşavirler binasında E dönüşüm bilgi toplantısı düzenlendi.
Bu haber 671 kere okunmuş. 05.11.2018 Pazartesi 10:21

TOPLANTI YAPILDI

EDM E Dönüşüm Merkezi tarafından verilen seminerin açılış konuşmasını  Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir yaptı. Aldemir, devlet tarafından başlatılan E uygulamasına zamanla bütün odaların geçeceği sinyalini verdi. Aldemir, ayrıca geçtiğimiz haftalarda İstanbul'da yapılan Muhasebe Olimpiyatları Konferansı hakkında bilgi verdi.

 

E DÖNÜŞÜM ANLATILDI

2010 yılında kurulan EDM, güçlü sermaye yapısı, uzman kadrosu, İstanbul, Ankara, İzmir yedeklemeli veri merkezleri alt yapısıyla E-Dönüşüm sektörünün önde gelen kuruluşu olduğunu ifade eden   EDM E Dönüşüm Merkezi Satış Müdürü Emre Koç, "EDM, e-fatura, e-defter, e-irsaliye, e-bilet, e-serbest meslek makbuzu, e-müstahsil makbuzu, KEP, E-İmza, e-bordro, ücret pusulası, zaman çizelgesi, e-tebligat, e-ihtar ve EBYS ürünlerini lisanslı olarak Türkiye genelindeki 305 adet hizmet temsilciliğiyle sunarak, müşterilerine 360 derece e-dönüşüm hedefini hayata geçirmiştir. Türkiye’de 60 bin müşterisine çeşitli e-dönüşüm ürünlerini sunan hızlı ve güvenilir EDM, e-dönüşüm hizmetlerini Türkiye yanısıra, İtalya, Macaristan ve Polonya’da da sunmakta ve diğer yurtdışı operasyonlar için; Romanya, Makedonya, Slovenya, Bulgaristan, Yunanistan, Fransa, Portekiz, İspanya, Latvia, Litvanya, Ukrayna ve Belarus’da çalışmalara devam etmektedir.

 

NEDEN EDM?

EDM E Dönüşüm Merkezi Kırıkkale Temsilcisi Ahmet Başer ise, "200’e Yakın ERP ve Muhasebe programı ile anlaşmalı olan EDM ayrıcalığıyla ERP sistemi ve muhasebe programı içinden oluşturduğunuz faturalar, irsaliyeler, makbuzlar ve biletler otomatik olarak muhatabına gidecek, gelen faturalarınız ise ERP ve Muhasebe Programınızın cari ve stoklarına otomatik işlenecek ve müşaviriniz programına otomatik aktarılacaktır. Benzer şekilde elektronik defter, elektronik bordro, ücret pusulası, zaman çizelgesi, tebligatlar, ihtarlar, ibranameler, mutabakatlar gibi diğer tüm resmi bildirimleriniz de ERP ve Muhasebe programlarınız içinden oluşturulur ve EDM üzerinden muhatabına tam otomatik ulaştırılır. "

 

HIZLI KURULUM VE EĞİTİM

Başer, "Siz, EDM ile e-fatura, e-defter, e-irsaliye, e-bilet, e-serbest meslek makbuzu, e-müstahsil makbuzu hizmetleri için çalışmaya karar verdikten sonra, e-imza / mali mühür teminiz, Gelir İdaresine başvurularınız ve kullanıcı eğitimleri dâhil tüm işlemler, EDM saha temsilciniz tarafından yerine getirilir. Sonrasında EDM Merkez 30 dakika içerisinde portalinizi açar ve kullandığınız ERP ve muhasebe programına entegrasyonunuzu sağlar. Kayıtlı Elektronik Posta ve Elektronik İmza servisleri ve bu servislere dayalı verilen elektronik bordro, ücret pusulası ve zaman çizelgesi, elektronik mutabakat, elektronik tebligat, elektronik ihtar hizmetleri için de tüm başvuru, aktivasyon, kurulum ve eğitim işlemleri EDM saha temsilciniz tarafından yerinizde icra edilir."

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir