En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Eğitim tatbikatı yapıldı

Kırıkkale Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı iş birliğinde belediye itfaiye personeline yeni teçhizatların tanıtımı, gibi konularda teorik ve pratik dersler veriliyor.
Bu haber 100 kere okunmuş. 09.12.2022 Cuma 18:59

TATBİKAT YAPTILAR

Uzman personeli, dünya standartlarındaki teknik donanımı, en üst düzeydeki görev bilinci ve hizmette sınır tanımayan azmiyle örnek olmaya devam eden Kırıkkale Belediyesi itfaiyesi, üstün performansıyla Kırıkkalelilerin güvenini kazanmaya devam ediyor. Kırıkkale İtfaiyesi’nin başarısının perde arkasında ise programlı eğitim, çok sıkı bir çalışma ve azim bulunuyor. Bu kapsamda Kırıkkale Belediyesi itfaiyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı personelini göreve; mesleki gelişim, yangınla mücadele yöntem ve teknikleri, deprem, göçük ve benzeri felaketlerde ileri seviyede kurtarma şekilleri, trafik kazalarına müdahale gibi konularda verdiği teorik ve pratik derslerle hazırlıyor.

 

ÖRNEK OLUNUYOR

Bu çerçevede, Kırıkkale Belediye itfaiyesi ve Ankara itfaiyesi personelini her türdeki muhtemel yangınla etkin mücadele edecek şekilde hazırlıyor. Gerek yeni teçhizatın kullanımı gerekse yangın koşullarına hazırlıklı olmak, özel eğitim gerektiriyor. Düzenli eğitimle personelin fizik kondisyonu zirvede tutulurken, labirent ve kazan eğitimiyle de personel karşılaşılması muhtemel zor koşullara hazırlanıyor. Merkezdeki antrenman ve tatbikatların yanı sıra, Kırıkkale İtfaiyesi’nin gerek teçhizat gerek görev bilinci gerekse başarıları nedeniyle her zaman örnek olmaya devam ediyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir