En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Eğitimde yeni vizyon

Kırıkkale’de ‘Değerli Yöneticiler Projesi’ kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi Başkanlığında gerçekleştirdi.
Bu haber 674 kere okunmuş. 22.10.2018 Pazartesi 12:09

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Toplantı öncesinde, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, İlçe Kaymakamı Muammer Köken  ve Belediye Başkanı Dede Yıldırım’ı makamlarında ziyaret etti. Ardından toplantının yapılacağı Keskin İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonuna geçti. Değerli Yöneticiler Projesi kapsamında gerçekleştirilen toplantıya Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, şube müdürleri, Maarif Müfettişi ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri katıldı.

 

AMAÇ BİRLİK VE BERABERLİK

Toplantı, Keskin İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek’in ilçenin eğitim durumu, personel sayısı, gerçekleştirilen proje ve çalışmalar hakkında bilgi vermesiyle başladı. İlçe müdürlerimize Eğitimde Yeni Vizyon Kırıkkale Projesi hakkında ayrıntılı bir bilgi veren ve bu toplantının da projenin bir ayağı olduğunu dile getiren Tüfekçi, “Belli periyodlarla gerçekleştirdiğimiz toplantılar bizim aile bütünlüğü içerisinde olmamızı, fikir alışverişinde bulunmamızı, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmemizi ve motive olmamızı sağlamaktadır.” dedi.

 

EBA KULLANIMI ANLATILDI

EBA kullanımının artırılmasının öğrencilerin başarılarını önemli ölçüde etkilediğini, TÜBİTAK projelerinin çocukları bilime ve farklı çalışmalar yapmaya yönlendirdiğini ifade etti. Ayrıca öğrencilerin sportif ve sanatsal faaliyetler içerisinde bulunmasının ruh hallerinin olumlu etkileyerek bağımlılık yapan internet, madde bağımlılığı gibi kötü alışkanlıklardan alıkoyduğunun önemine vurgu yaparak bu tarz çalışmaların yakından takip edilmesini ve öğretmenlerin teşvik edilmesinin önemli olduğunu belirtti. Milli Eğitim Müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin de kendi birimleri hakkında bilgi vermelerinin ardından, iyi dilek ve temennilerle toplantı sona erdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir