En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Eğitmenlere eğitim

Kırıkkale’de faaliyet gösteren sürücü kursları derneği koordinatörlüğünde Halk Eğitim Merkezi tarafından ‘Motorlu Taşıt Sürücülerine Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği’ adı altında eğitim verildi.
Bu haber 395 kere okunmuş. 21.01.2020 Salı 07:51

103 KİŞİ KAYIT YAPTIRDI

‘Motorlu Taşıt Sürücülerine Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği’ kapsamında Kırıkkale’de faaliyet gösteren sürücü kursları derneği koordinatörlüğünde Halk Eğitim Merkezi tarafından kurs açıldı. Kursta eğitim gören 103 kursiyer geçtiğimiz gün sınava tabi tutuldu. Sınav sonucunda başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verilerek, sürücü kurslarında eğitim vermeye başlayabilecekler.

 

EĞİTİM BİLGİSİ VERİLDİ

Bu kapsamda İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi kursiyerler ile bir araya geldi. Kursiyerleri ziyaret sırasında Halk Eğitim Müdürü Ahmet Süreyya Kılıç, Sürücü Kursları Dernek Başkanı Hüseyin Zengin, diğer sürücü kursları yetkilileri ile kursiyerler hazır bulundu. Kursiyerlere sınavlarında başarılar dileyen Tüfekçi, bu gibi eğitimlerin öneminden bahsetti. Tüfekçi, “Trafik kurallarına uymak ve trafikte can kaybının yaşanmaması hepimizin temennisidir” dedi.

 

TRAFİK EĞİTİMİ VE PSİKOLOJİSİ

Halk Eğitim Müdürü Ahmet Süreyya Kılıç, kursta iş hayatında iletişim, öğretimde ölçeme ve değerlendirme, trafik kuralları, trafik eğitimi ve psikolojisi, sınav sorumlusu araç kullanım eğitimlerinin verildiğini anlattı. Dernek başkanı Hüseyin Zengin, kursta başarılı olanların alacakları sertifikayla sürücü kurslarında görev alabileceğini aktardı. Zengin, kursun, kursiyerlerin görevini aksatmayacak şekilde düzenlendiğini kaydetti.

 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir