En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Ek protokol yapıldı

Kırıkkale Üniversitesi ile TEZ-KOOP-İŞ Sendikası arasında ek protokol imzalandı.
Bu haber 220 kere okunmuş. 28.02.2022 Pazartesi 17:21

PROTOKOL İMZALANDI

Kırıkkale Üniversitesi ile TEZ-KOOP-İŞ Sendikası arasında ek protokol imzalandı. Rektörlük Senato Salonu’nda yapılan imza törenine Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Prof. Dr. Metin Arslan, Genel Sekreter Yardımcısı Rasim Aydın, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Eyüp Erol ve Hukuk Müşaviri Av. Gürhan Demirel, TEZ-KOOP-İŞ Sendikası Ankara 2 No’lu Şube Başkanı Mustafa Özgen ve sendika temsilcileri katıldı.

 

BİLGİ VERİLDİ

Protokolün, Üniversitede çalışan işçi personelimize hayırlı olmasını dileyen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Başalan, şeffaf ve samimi bir şekilde karşılıklı hassasiyetler dikkate alınarak imza aşamasına gelen görüşmeler nedeniyle emeği geçenlere teşekkür etti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nca imzalanan 2021 yılı Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Anlaşma Protokolü ile devletimizin işçilerimize yeni ekonomik haklar sağladığını belirten Prof. Dr. Mehmet Başalan, bu katkıların işçilerimizin motivasyonuna önemli katkısı olacağına inandığını söyledi.

 

İMZALAR ATILDI

TEZ-KOOP-İŞ Sendikası  Ankara 2 No’lu Şube Başkanı Mustafa Özgen, Üniversitemiz yönetimine yoğun mesai içinde zaman ayırdığı, iyi niyet ve çabaları için teşekkür etti. Mustafa Özgen ve sendika temsilcileri sözleşmenin Üniversite ve işçi personeli adına hayırlı olmasını diledi. İmza töreni, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir