En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Ekonomiye destek

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, ilçe ziyaretleri kapsamına Sulakyurt ilçesini ziyaret etti. Burada esnafı ziyaret eden Sezer, esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.
Bu haber 351 kere okunmuş. 30.03.2021 Salı 19:02

VALİ ZİYARET ETTİ

İlçe ziyaretleri kapsamında Sulakyurt ilçesini ziyaret eden Vali Yunus Sezer, Kaymakam Mehmet Yasin Erkan'dan, ilçede yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Beraberindeki heyetle birlikte ziyaretlerini sürdüren Sezer, Sulakyurt Kadın Girişimcileri Kooperafini ve esna da ziyaret e. Sezer, esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu. Kadın girişimcilerin hem ev hem de ilçe ekonomisine katkı sunduğunu dile geren Sezer, kadınların hayan her alanında önemli başarılara imza ağına değindi.

 

PROJE ANLATILDI

Sezer, Sulakyurt ilçe ziyaretleri kapsamında muhtarlarla toplanda bir araya geldi. Köylerin sorun ve taleplerini muhtarlardan dinleyen Sezer, ‘En güzel köy benim köyüm’ projesi kapsamında köylerin büyük sorunlarının çözüme kavuştuğunu ve kavuşacağını söyledi. Bu projenin bütün köylere yapılacağını belirten Sezer, “Köylerimizin üst yapı, altyapı ve güzelleşrme çalışmaları olmak üzere çok çeşitli alanlarda yarım çalışması gerçekleşriyoruz. İnşallah bu çalışmalar katkı sağlayacak” dedi.

 

TESİSLERİ İNCELEDİ

Vali Sezer başkanlığında, Kaymakam, İl Genel Meclis Başkanı ve Üyeleri ile Sulakyurt Belediye Başkanı ve ilgili kurum müdürlerinin de kalımları ile gerçekleşen toplanda, bir önceki yılda ilçeye yapılan hizmetler değerlendirilerek, muhtarların istek ve önerileri dinlendi. İlçe ziyaretleri kapsamında Sulakyurt ak su arıtma tesisinde incelemelerde bulunan Valimiz Yunus sezer, Belediye Başkanı İsmail Bildik 'ten tesis ile ilgili bilgi aldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir