En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

El emeği sergisi

Balışeyh Kaymakamı İbrahim Gökçe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Akpınar, kurum müdürleri ve halkın katılımıyla Balışeyh Halk Eğitimi Merkezi tarafından Dinek Dağı Atlı Safari ve Doğa Parkı yerleşkesinde sergi yapıldı.
Bu haber 233 kere okunmuş. 19.10.2021 Salı 18:54

SERGİ AÇILIŞI YAPILDI

Halk Eğitim Müdürü Salih Morgül,"Halk eğitim kursları 7'den 70'e toplumun her kesimine hitap eden kurslardır. Bu kurslar ile toplumumuzun sosyo-kültürel seviyesi, bilgi ve becerilerini artırmaktadır. Bu kursların hazırlanmasına vesile olan Sayın Kaymakamımız, Milli Eğitim Müdürümüz, Müdür yardımcılarımız, Usta öğreticilerimiz ve sabırla kurslara devam eden kursiyerlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

 

SERGİ BİLGİSİ VERİLDİ

Balışeyh İlçe Kaymakamı İbrahim Gökçe, "Halk Eğitim Müdürlüğümüzün açtığı kurslarda kursiyerlerimizin el emeği göz nuru dediğimiz ama söyleyip de geçmediğimiz çok güzel ürünler ve çalışmaları bu sergide görüyoruz" ifadesini kullandı. Konuşmaların ardından, serginin açılış kurdelesi keserek serginin açılışını gerçekleştirdi. Sergide, ahşap ürünleri, yağlı boya resim, iğne oyası, takı tasarım, giyim kurslarında üretilen eserler yer alıyor. Sergimiz katılımcılarımızın ziyaretleriyle son buldu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir