En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Elektrik sorununa çözüm

AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Aday Adayı Recep Zafer Tekin çok hızlı başladı. Tekin adeta Başkan gibi çalışıyor. İlçedeki TOKİ bloklarının elektrik sorunu Tekin’in girişimi ile çözüme kavuşuyor.
Bu haber 1206 kere okunmuş. 20.11.2018 Salı 11:21

ELEKTRİK SORUNUNA ÇÖZÜM

Bahşılı’nın AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Recep Zafer Tekin, ilçede seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Seçim çalışmalarını TOKİ bloklarını ziyaret ederek devam ettiren Tekin, TOKİ sakinlerinin sık sık yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili şikayetleri üzerine girişimde bulundu. AK Parti Milletvekili Ramazan Can’a durumu ileten ve Can’ı telekonferans yöntemiyle vatandaşlarla görüştüren Tekin, sorunun çözümü için söz aldı. Adeta Başkan gibi çalışan Tekin, ilçenin ne sorunu varsa görev tevdi olduktan sonra hepsini bir bir halledeceklerini belirtti.

 

TEKİN AÇIKLAMA YAPTI

Tekin, “İlçemiz ve ilçe sakinlerimizin sorunlarını çözmek, Bahşılı’yı daha güzel bir yer haline getirmek için hayırlı bir yola çıktık. Bizim bildiklerimizin ve not aldıklarımızın yanı sıra, ziyaretlerimizde karşılaştığımız ve bize iletilen sorunları da çözüme kavuşturmak için gayret gösteriyoruz. TOKİ sakinlerinin sık sık yaşanan elektrik kesintileri de bunlardan biriydi. Sayın Vekilimiz Ramazan Bey ile konuyu görüştük. İnşallah çözüme kavuşturacağız. Güzel günler bizleri bekliyor” dedi.

 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir