En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

En düşük 40 bin

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, işçilerine yönelik önemli bir karara imza attı.
Bu haber 97 kere okunmuş. 23.01.2024 Salı 21:03

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, işçilerine yönelik önemli bir karara imza attı. Bahşılı ilçesinde Belediye işçilerine yüzde 120 zam yapıldı. Yeni zamlarla birlikte belediye işçilerinin maaşlarının 40 bin TL’ye ulaştı.

 

MAAŞLARA ZAM YAPTI

2019 yılında Belediyede göreve geldiklerinde, belediyenin kamu ve özel sektöre 43 milyon borcu olduğuna dikkat çeken Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin “Borcumuzu ödedik, ödemeye devam ediyoruz, hem hizmet getiriyoruz, hem de mesai arkadaşlarımızı ekonomik olarak mutlu etmeye çalışıyoruz. Bütçe planlaması kapsamında yapılabilecek en iyi iyileştirmeleri yapıyoruz.

 

BAŞKAN BİLGİ VERDİ

Daha önce de bu şekilde 16 bin TL’lik net ekstralarla 20 bin TL’ye ulaştırmıştık. Şimdi de 672 lira olan günlük yevmiye tutarını taleplerinde üzerinde 1.500 liraya çıkartarak %120 zam yaptık. Böylelikle aylık işçi maaşını 40 bin TL’ye çıkartarak rekor bir zamma imza atmış olduk” ifadesini kullandı. Belediye personelini makama davet eden Belediye Başkanı Tekin, personeliyle yaptığı muhabbet sonrası yapılacak olan yüzde 120 zammı kendilerine iletti.

 

HAYIRLI OLSUN DEDİ

Dün olduğu gibi bugün de belediye personelinin yanında olduklarına vurgu yapan Başkan Tekin “Personelimizin yarında yanında olmaya devam edeceğiz. Hayırlı olsun” diye konuştu. Belediye personelleri de yapılan zamdan duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Tekin’e teşekkür ettiler.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir