En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

En faal parti

Kırıkkale İyi Parti Teşkilatı İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık ile tam anlamıyla fark yaratmayı sürdürüyor.
Bu haber 225 kere okunmuş. 22.05.2022 Pazar 15:43

İYİ PARTİ VE ALTINIŞIK

Kırıkkale İyi Parti Teşkilatı İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık ile tam anlamıyla fark yaratmayı sürdürüyor. Teşkilat ve Altınışık adım adım il ve ilçeleri geziyor, her etkinlikte adından söz ettiriyor. Teşkilatlanma ve üye kayıt sayısında Türkiye genelinde dördüncü il olmayı başaran İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı bunu birinciliğe taşımak için çaba gösteriyor. Her haftayı dolu dolu etkinlikler, ziyaretler ve toplantılarla geçiren Teşkilat ve Altınışık adından sürekli söz ettiriyor. Sıkıntılı olan kesimlerin hislerine tercüman olan İyi Parti ve Altınışık, ekibi ile göz dolduruyor.

 

DİKKAT ÇEKİCİ YÜKSELİŞ

Kırıkkale’de bu anlamda büyük ilgi gören Teşkilat ve Altınışık, dikkat çekici bir yükseliş sergiliyor. Teşkilatın her kademesi ayrı ayrı çalışmalar ila dikkatleri üzerlerine çekiyorlar. Kadın Kolları ve Gençlik Kolları faaliyetleri, etkinlikleri ve uygulamaları ve ziyaretleri ile haberlere sürekli konu oluyor. Merkez İlçe ve teşkilatın diğer kademeleri de esnaflar ve vatandaşları sürekli ziyaret ederek onların derdine çözüm olacak parti hazırlıkları konusunda bilgiler veriyor. İyi Parti Kırıkkale’de bu anlamda dikkat çekici bir şekilde ilerlemeyi sürdürüyor.

 

ÖNEMLİ İSİMLER KATILIYOR

Bu arada düzenli olarak üye kayıtları devam ederken, şehrin önemli simaları da partiye kayıt yaptırıyor. Bu kayıtlar zaman zaman haberlere de konu oluyor. Kayıt yaptıran isimler de parti çalışmalarına hem merkezde ve hem de ilçelerde katılıyor. Diğer partilerinin bir çoğu sokak ziyareti bile yapmazken, İyi Parti Teşkilatları sokakları adam adım geçerek siyasete Kırıkkale’de farklı bir anlayış ve yapı kazandırmış gibi duruyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir