En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

En güzel örnek

Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v)'nin dünyaya teşrifi olan mevlit kandilinin bulunduğu hafta olarak kutlanmaya başlayan Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Nur Camii avlusunda açılış programı düzenlendi.
Bu haber 388 kere okunmuş. 10.11.2019 Pazar 09:31

KUR’AN TİLAVETİ YAPILDI

Düzenlenen programa; Vali Yardımcısı Şahin Arsal, İl Müftüsü Şahin Yıldırım, daire müdürleri, kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Program, Kırıkkale Belediyesi Mehter takımının sunduğu mehter gösterisi ile başladı. Nur Camii İmam-Hatibi Murathan Önder’in Kur’an tilavetiyle devam etti.

 

DAİMA İDRAK EDİYORUZ

Açılış konuşmasını yapmak üzere davet edilen İl Müftüsü Şahin Yıldırım, konuşmasına Mevlid-i Nebi Haftasının temasının “Peygamberimiz ve Aile” olduğu bilgisi ile başladı. İl Müftüsü Şahin Yıldırım konuşmasında özetle şunları söyledi: “Ayet-i Kerimelerde de ifade edilen, peygamberimiz insanlara en güzel örnek, en güzel rehber olduğunu bizler daima idrak ediyoruz,   yaşıyoruz ve yaşatmaya gayret ediyoruz. Onu anlamak, onu hayatımıza tatbik etmek ve gelecek nesillerimize aktarmak niyetiyle bu gün burada bir araya geldik”

 

PİLAV İKRAM EDİLDİ

İl Müftüsü Şahin Yıldırım, konuşmasının sonunda Mevlidi Nebi haftasında gerçekleştirilecek olan Programlar hakkında bilgi verdi ve programlara destek verenlere ve katılımcılara teşekkür etti. Programın devamında Kırıkkale Din Görevlilerinden oluşan ilahi korosu ilahiler ve kasideler seslendirdiler. Mevlid-i Nebi Haftası Açılış Programı Kırıkkale Belediyesi tarafından pilav ikram edilmesi ile sona erdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir