En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Enerji hattında çalışma

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde özellikle kış aylarında sorunların yaşandığı TOKİ bölgesinin elektrik hatları için gerekli adımlar atıldı.
Bu haber 220 kere okunmuş. 23.12.2021 Perşembe 18:16

ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde özellikle kış aylarında sorunların yaşandığı TOKİ bölgesinin elektrik hatları için gerekli adımlar atıldı. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, “Yetkili kişilerce yapılan görüşme sonucunda TOKİ Bölgesi enerji hattı ve trafo yenilenmesi yapılacaktır” dedi. Bahşılı ilçesinde bulunan TOKİ bölgesinde yaşayan vatandaşların elektrik konusundaki mağduriyetin giderilmesi amacıyla gerekli adımlar atıldı. Özellikle kış aylarında ve rüzgarlı havalarda sık sık kesilen elektrik sorunu, kısa süre içerisinde yapılacak olan çalışmalarla birlikte çözüme kavuşacak. TOKİ sakinlerine müjdeyi veren Başkan Tekin, “Vatandaşlarımızın daima yanındayız. Onların sorun ve taleplerini çözüm kavuşturmak bizim başlıca görevimiz” dedi.

 

SKADA İLE MÜDAHALE

Resmi sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşım yapan Tekin, “2020 Yılında BEDAŞ Yatırım Dairesi Başkanlığı ve Kırıkkale BEDAŞ yetkilileri ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde TOKİ Bölgesi enerji hattı ve trafo yenilenmesi bugün itibariyle yapılacaktır, Toki Bölgesinin yoğunluğu nedeni ile sık sık kesintilere maruz kalması yapılacak çalışma ile sorun giderilecek Yeni Skada Sistemi ile uzaktan müdahale edilecek kesintilerin olabildiğince minimuma indirilecektir. Emeği geçen Milletvekilimiz Ramazan Can’a ve İl Başkanımız sayın Mustafa Kaplan’a teşekkür ederim” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir